Andrija Kuzmanović je često bio tužan zbog ljubavi, a sada priznaje: Jako sam zaljubljen!

21.06.2021

08:02 >> 07:53

0

Glumac ne isključuje mogućnost da uskoro proširi porodicu

Andrija Kuzmanović je često bio tužan zbog ljubavi, a sada priznaje: Jako sam zaljubljen!
Copyright Andrija Kuzmanović, 24sedam/ Katarina Mihajlović

Glumac Andrija Kuzmanović govorio je o tome da priželjkuje da se zaljubi, a sada je otkrio i da se to dogodilo, te da priželjkuje porodicu.

Njegov emotivni status sada je “srećno u vezi”, a nedavno je viđen i u gradu s devojkom. Kuzmanović ne isključuje mogućnost da u skorije vreme, možda sledeće godine, sa svojom pratnerkom stane na ludi kamen.

– Jesam, jako sam zaljubljen, ljubav je nešto što nas pokreće. Često sam bio tužan zbog ljubavi… Nikad se ne zna, možda svadba bude i idućeg leta, priželjkujem sebi porodicu, o tome sam više puta pričao – rekao je Andrija za emisiju “Premijera – Vikend specijal”.

Andrija Kuzmanović, 24sedam/ Katarina Mihajlović

Glumac je vredno radio u prethodnom periodu, a uskoro će publika moći da ga gleda u više projekata. Andrija planira i letovanje ove godine, a posetiće i jedan festival.

– Ja bez Crne Gore ne računam da sam bio na letovanju, ove godine imamo i festival na Goču, pa ću i tamo provesti nekoliko dana. Ja sam što se tiče muzike sa strane publike, ali ja ću uživati u muzici – poručio je Kuzmanović.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike