Tanja organizovala luksuznu vožnju za sinove! Limuzina dugačka nekoliko metara vozi ih u Smederevo! (FOTO, VIDEO)

21.06.2021

11:54 >> 15:28

0

Pevačica je organizovala gala doček za Maksima i Đorđa na aerodrmu, koje nije videla više od godinu dana, a odmah su u automobilu otvorili šampanjac

Tanja organizovala luksuznu vožnju za sinove! Limuzina dugačka nekoliko metara vozi ih u Smederevo! (FOTO, VIDEO)
Copyright Tanja Savić sa decom u limuzini, ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Tanja Savić juče je objavila na svom Instagram nalogu da su sinovi Maksim i Đorđe konačno u njenom zagrljaju, uz puno emocija – smeha, suza radosnica i zagrljaja.

24sedam/D.B.

Tanja Savić, ATAImages/ Antonio Ahel

Tanju i njene naslednike na aerodromu je čekala limuzina, kojom su se uputili u Smederevo, gde će živeti sa majkom i gde će ići u školu.

24sedam/ Goran Sivački

Nju su na aerodromu nestrpljivo čekali brat, sestra i snaja, a u popodnevnim satima Tanja planira da ode i kod roditelja u Radince, kako je njena majka potvrdila za 24sedam.

Porodična kuća Tanje Savić u Radincu, 24sedam/M.M.

– Presrećna sam, brat i sestra su otišli po nju. Čule smo se juče poslednji put kada je krenula. Čim se sve završilo prvo je sa mnom podelila najsrećnije trenutke. Bilo je jako emotivno, plakala je, plakali smo svi. Ne znam šta da vam kažem, presrećna sam, unuke nisam videla 15 meseci. Svi su otišli po nju, brat, sin, snaja. Pravićemo kod kuće doček, moramo proslaviti njihov povratak. Napravićemo jedno malo porodično slavlje – priča Tanjina mama za 24sedam i objašnjava:

Porodica ju je čekala na aerodromu, 24sedam/D.B.

– Oni neće živeti sa nama, živeće u svojoj kući u Smederevu. Čim Tanja sleti na aerodrom, oni će pravo tamo otići – dodaje ona.

Ona i njena porodica planiraju večeras slavlje.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike