Saša Popović poklonom iznenadio suprugu: Ona pala u nesvest

22.06.2021

13:55 >> 13:57

0

Autor: D. Božović

Suzani Jovanović je direktor Zvezda Granda za rođendan kupio majmuna, zbog čega njoj nikako nije bilo svejedno, a svaki dan su im dolazili poznati kako bi se

Saša Popović poklonom iznenadio suprugu: Ona pala u nesvest
Copyright A.A./ATAImages

Suzana Jovanović, supruga Saše Popovića priznala je da joj je direktor muzičkog takmičenja „Zvezda Granda“ pre više od dve decenije za rođendan poklonio majmuna, a Popović je sada otkrio kako je došao na ideju da nežnijoj polovini priredi takvo iznenađenje.

Tada su njih dvoje bili u braku nešto više od godinu dana, a Saša je ugledavši majmuna na sajmu odmah rešio da istog pokloni životnoj saputnici.

Suzana Jovanović, Foto: A.A./ATAImages

– Bio je neki sajam 1998. ili 1999. godine. I bio sam na sajmu tu u Beogradu i čovek doneo majmuna. Priđem i pitam: „Je li, prijatelju, prodaješ li ti ovog majmuna“, a on kaže: „Ako mi daš 500 maraka ja ću da ti ga prodam“. I ja izvadim 500 maraka i onako u kavezu ga uzmem i donesem kući. Prekrio sam ga nekim čaršafom. I kad sam digao čaršaf, Suzana je pala u nesvest – kroz smeh priča Popović.

S obzirom na to da je bilo veoma teško brinuti o majmunu i da mu ipak nije mesto u stanu, par je odlučio da ga nakon godinu dana odnese u zoološki vrt u Beogradu.

– Nije lako držati majmuna u kući, da znate. Cela estrada je dolazila da vidi majmuna – rekao je Popović za „Avaz“.

A.A./ATAImages

Podsetimo, brak Suzane i Saše traje više od dve decenije. Oni važe za najskladniji par na javnoj sceni, a Popović je prihvatio pevačicinog sina Danijela iz prvog braka kao svog, a plod njihove ljubavi je ćerka Aleksandra.

Tokom jednog gostovanja pevačica je priznala da joj je žao što ona i Saša nisu dobili još dece.

– Žalim što nas dvoje nismo imali više dece. Mada Saša nikada nije odvajao Danijela iz porodice. Uvek govori naš Danijel i naša Aleksandra – navela je pevačica u emisiji Sceniranje spomenuvši sina iz prvog braka, te dodala da joj je želja bila da sa muzičarem dobije i sina.

Suzana Jovanović, Foto: A.A./ATAImages

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike