Saša Popović četiri dana pred finale „Zvezda Granda” promenio pravila

22.06.2021

21:07

0

Autor: D. Božović

Direktor popularnog muzičkog takmičenja je u želji da izbegne prijateljska glasanja, odlučio da ove godine žiriju onemogući uključivanje tokom finalne ve

Saša Popović četiri dana pred finale „Zvezda Granda” promenio pravila
Copyright Saša Popović, Antonio Ahel/ATAImages

Direktor „Zvezda GrandaSaša Popović otkrio je kakve su promene izvršene kada je u finale jednog od najpopularnijih muzičkih takmičenja.

Naime, ove godine će samo publika imati pravo glasa, dok se muzički žiri neće uključivati tokom finalne večeri koja će se održati u subotu, 26. juna.

– Dugo finale nismo radili subotom, jer smo imali žiri koji se javljao putem telefona. Izbegavali smo taj dan, jer su mnogi pevači. Ove godine smo to promenili i napravili smo varijantu da glasaju samo gledaoci putem SMS poruka – kazao je Popović za „Grand” i objasnio zbog čega je doneo ovakvu odluku:

24sedam/Katarina Mihajlović

– Prvi razlog da to bude subota i da to bude termin kada „Zvezde Granda” inače idu. A druga stvar je kada pozovem 40 članova žirija, oni uvek glasaju sa kim su dobri od mentora. Kako bismo izbegli bilo kakva prijateljska glasanja, odlučili smo da ove godine izbacimo žiri – zaključio je Saša za pomenuti medij.

Podsetimo, četvrtfinale „Zvezda Granda” bilo je uzbudljivo, ali i napeto, kako za takmičare – tako i za gledaoce pošto je, od 20 kandidata, u polufinalu bilo mesta samo za 11 najboljih. U poslednjem trenutku, čelnik „Grand produkcije” doneo je odluku da u polufinale ide čak 13 takmičara, piše „Blic”, što znači da će se u četvrtak, 24. juna, kada se bude emitovalo polufinale, gledati muzički okršaj 26 polufinalista.

Antonio Ahel/ATAImages

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike