Ceca Ražnatović kitila trubače novčanicama od 500 evra! Poznati trubač otkrio detalje Veljkove svadbe

23.06.2021 | 08:06 >> 08:20

Autor: Nevena Mijuskovic

Dejan Jevđić ispričao je kako je izgledalo gala slavlje kada je pevačica ženila sina

Copyright Ceca Ražnatović, ATAImages/ Antonio Ahel

Ceca Ražnatović oženila je sina Veljka 2019. godine, a jedan od naših najboljih trubača Dejan Jevđić još je pod utiskom od te gala proslave.

On je ispričao detalje sa velikog slavlja u “Hajatu”, te otkrio zašto je upravo Ceca od svih estradnih zvezda ta o kojoj ima mnogo lepo mišljenje.

– Upoznao sam je u novembru 2019. godine, kada je ženila sina Veljka. Želela je da joj baš ja sviram na jednom od najradosnijih dana u njenom životu. Prihvatio sam poziv bez razmišljanja i nisam se pokajao jer je to veselje koje je trajalo ceo dan i noć i pamtim ga kao najdražu uspomenu. Tog dana sam sa svojim orkestrom otišao u njenu kuću u Beogradu, gde smo dočekivali svatove – rekao je Dejan za “Hit Informer” i dodao:

Copyright Ceca Ražnatović ATAImages/Antonio Ahel

– Posle smo se svi zajedno uputili u Titel, a tamo su nas čekali Veljkova buduća mlada Bogdana Rodić i njeni roditelji. Svirali smo nekoliko sati, a onda smo se uputili do Hrama Svetog Save, gde su Veljko i Bogdana obavili crkveno venčanje i rekli sudbonosno “da”. Nakon toga se žurka nastavila u hotelu i tamo smo svirali do ranih jutarnjih sati – priča Jevđić i otkriva kako izgleda naša najveća zvezda u opuštenom izdanju.

– Nesvakidašnji je doživljaj svirati Ceci, koja se veseli i kiti trubače novčanicama. Mom orkestru i meni ostavljala je sve po 500 evra. Više se i ne sećam koliko je tih novčanica bilo – rekao je muzičar.

Podsetimo, na svadbi Veljka i Bogdane bilo je više od 500 zvanica. Slavlje je najpre počelo u Cecinoj vili na Dedinju, odakle su svatovi krenuli u Titel po mladu. Posle crkvenog venčanja, gosti su se uputili u restoran, gde je bilo mahom poznatih. Gala slavlju prisusvovali su Ana Nikolić, Dragan Marković Palma, Aca Lukas, Radiša Trajković Đani, Aleksandra Mladenović i mnogi drugi.

pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam