Karleuša u izazovnim letnjim kostimima: Školjke, pleteni kupaći, neon trikini... (FOTO)

23.06.2021

14:20 >> 14:34

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica ponosno pokazuje obline u raznolikim kombinacijama, tokom sunčanja i kupanja u bazenu

Karleuša u izazovnim letnjim kostimima: Školjke, pleteni kupaći, neon trikini... (FOTO)
Copyright Printscreen/Instagram/karleusastar

Leto još uvek nije zvanično počelo, ali temperatura uveliko prelazi trideseti podeok, pa ne čudi što se domaća estrada poskidala i počela sa objavljivanjem letnjih fotografija.

U tome prednjači Jelena Karleuša koja je do sada na svom Instagram profilu pokazala više od deset letnjih kombinacija, mahom izazovnih kupaćih kostima.

Ona vrele junske dane uglavnom provodi u dvorištu porodične kuće, gde se kupa i sunča na bazenu.

Među poslednjim kupaćim kostimima koje je ponela je onaj od juče, sa školjkama na grudima, koji je privukao veliku pažnju korisnika društvenih mreža, a verovatno i Jeleninih komšija.

Takođe, među poslednjima je i izlet u Barbi kreaciju, odnosno jednodelni bebi roze kupaći sa plavim detaljima i velikim, zlatnim slovima.

Iako važi za jednu od provokativnijih pevačica na našoj estradi, JK je otišla korak dalje kada je, pre nekoliko dana. objavila fotografiju u kupaćem kostimu sa motivima cveća i marihuane. Kreacija svakako nije ono što je svima zapalo za oko, već atributi koji su dospeli u prvi plan zbog nesvakidašnjih poza u kojima se slikala.

Malo pre toga, “mala od skandala” ponela je neon zeleni jednodelni kupaći, kao i još jednu kombinaciju za plažu u istom tonu.

JK je nešto ranije nosila i zanimljiv kupaći kostim zmijskog printa, koji je prikupio više od 100.000 lajkova, dok je imala i naočare za sunce u istom dezenu.

Sličnog kroja nosila je i onaj svetski poznatog dizajnera Louis Vuittona, kao i elegantnu, šarenu haljinu za plažu.

Takođe, među prvim fotografijama iz toplih dana, Jelena je objavila slike sa odmora u Dubaiju, a pored mnogobrojnih kupaćih kostima koje poseduje, tada se opredelila za ljubičasti, sa zlatnim detaljima.

Preko 600.000 pregeda ima njen video sa jahte iz ovog luksuznog odmarališta, gde je njena zadnjica u belom kostimu u prvom planu, a ne zaostaju u broju lajkova ni slike koje su prethodile – u plavom.

 

Podsetimo, Jelena je već ranije istakla da se najbolje oseća kada je gola, pa ne čudi što većinu vremena provodi upravo u kupaćem kostimu.

– Moram da budem brutalno iskrena, ja se najlepše i najprirodnije osećam kada sam gola. Ljudi mnogo vole moju modu i čekaju da se ja oblačim kako oni svi žele, a ja stvarno volim da razbijam stereotipe kako treba da se oblači majka dvoje dece žena supruga od 42 godine.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike