Mite Stoilkov iz „Zvezda Granda": Voleo bih da prvi duet snimim sa Viki!

24.06.2021

21:31 >> 08:32

0

Poznati talent-šou nimalo ga nije promenio - sve vreme, napominje, trudi se da bude i ostane svoj

Mite Stoilkov iz „Zvezda Granda": Voleo bih da prvi duet snimim sa Viki!
Copyright Mite Stoilkov ,,Zvezde Granda" screenshot

Takmičar „Zvezda GrandaMite Stoilkov, koji je raskošnim glasom osvojio kako žiri, tako i publiku, otkrio je da bi voleo da prvi duet snimi s mentorkom Viki Miljković. S druge strane, ukoliko bi odneo pobedu, ta bi mu nagrada bila najdraža, od svih koje je uspeo do sada da „pokupi”.

– Naučio sam dosta toga, jedno veliko iskustvo za mene… Presrećan sam što sam izabrao Viki za mentorku – dodao je Mite, koji tvrdi da se nije mnogo promenio od početka takmičenja.

Viki Miljković ATAImages/Antonio Ahel

– Završio sam nižu muzičku školu, sada i fakultet, ove godine ću da diplomiram. Pored Granda završavam fakultet, a muzika je jedino što radim za sebe i što želim… Nemam nijednu drugu profesiju – ispričao je za „Grand onlajn” pa nastavio: Imam puno nagrada, jer sam se još na fakultetu takmičio. Ako pobedim, možda će mi ova nagrada iz „Zvezda Granda” biti najdraža… Isti sam kao i na početku, skroman sam. Na početku sam imao kratku kosu, nosio sam neke majice. Trudio sam se da budem svoj i sad sam svoj, ali malo sam promenio imidž i nadam se da im se to sviđa – dodao je.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike