Valentinu tata prijavio za „Zvezde Granda”! Dogurala je daleko, ali život na selu ni za šta ne bi menjala!

21.06.2021

23:01

0

Autor: M. Gudžulić

Vožnje traktorom i branje jagoda u posebnom su joj sećanju, a dok je tamo radila pevala je pesmu „Miki Milane"

Valentina Kuzmanović ,,Zvezde Granda" screenshot

Još od detinjstva, Valentinu Kuzmanović privlačila je scena. Prvi nastup imala je već u devetoj! Sada, šest godina kasnije, stasala je u ozbiljnu pevačicu, te ne čudi što je u „Zvezdama Granda” tako daleko dogurala. Inače, za čuveni talent-šou prijavio ju je otac, a posebne pohvale dobila je od pevačice Milice Todorović, koja joj se rado pridružila u razgovoru s medijima.

Pročitajte još:

– Valentina Kuzmanović, koja se sa 14 godina pojavila u emisiji „Neki novi klinci” i mi smo svi pali na zadnjicu. Kada sam je videla u „Zvezdama Granda” znala sam da će ona daleko da dogura. To što izlazi iz nje je neverovatno. Pogledajte tu sitnoću, a kada otvori usta izlazi neka crnkinja – počela je Milica za „Grand onlajn”, a onda se Valentina nadovezala: Ja sam se prvi put pojavila na Grandovoj sceni sa devet godina i tada me je scena volela. Stvarno mi je to puno značilo što se tiče iskustva. Trudila sam se i stvarno sam iz godine u godinu sve bolja i dan-danas usavršavam svoju vokalnu tehniku i potrudiću se da to bude baš profesionalno.

Inače, smatra da je ozbiljnija od svojih vršnjaka.

– Uvek sam se izdvajala na neki način… Nisam onaj tip koji voli provod. Nisam imala to neko detinjstvo da toliko izrazim, zbog tačmičenja i, da se družim, nego sam se od samog starta posvećivala takmičenju – objasnila je ona.

Takođe, naglašava da se uopšte ne stidi svog rodnog mesta i toga što potiče iz sela Krvavica u okolini Kruševca. Kako kaže – život na selu ne bi menjala za život u gradu, a seoski poslovi su joj pravo uživanje.

– Stvarno mnogo volim svoje selo i ne stidim se što sam tamo. Ja sam najmlađa, dve sestre su više radile od mene. Bila sam slatka, najmlađa, pa su me razmazili. Kako su se one udale rekla sam: „Valentina, moraš nešto i ti da radiš i da pomogneš svojima.” Nešto što pamtim je kada smo se vozili traktorom u prikolici i brali jagode, stvarno je prelepo bilo. Dok smo radili pevali smo pesmu „Miki Milane” – otkrila je Kuzmanovićeva.

Isprva, bila je zaljubljena u glumu, pa je sasvim slučajno otkrila da ima dara za pevanje.

– Ja sam od početka volela glumu, išla sam na časove glume, pa sam mislila da ću odmah da dobijem ulogu i da glumim… Na rekreativnoj sam pevala, oduvek sam volela stranu muziku i nastavnica je primetila da imam talenat. Kasnije sam pevala za Dan škole, pa me je tata prijavio za „Zvezde Granda” i druga takmičenja… – otkrila je.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

Pročitajte još:

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Najčitanije vesti