Aco Pejović o svađi sa Lukasom, pa se našalio na njegov račun: Nije neki čovek

25.06.2021

11:48 >> 12:23

0

Pevač je prisustvovao promociji knjige svog kolege i tom prilikom izjavio da se sa folkerom druži 30 godina, te da njegov život nije nimalo skandalozan, kako

Aco Pejović o svađi sa Lukasom, pa se našalio na njegov račun: Nije neki čovek
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Aca Lukas nedavno je objavio autobiografiju „Ovo sam ja“, a sve njegove dogodovštine je na papir ispisao Vanja Bulić, a prve delove iste objavio je 24sedam. Brojni prijatelji i kolege ispratili su promociju pevačeve knjige, a među njima je bio i Lukasov dugogodišnji prijatelj Aco Pejović.

Pevač kaže da nije ni sanjao da će Aca svoj život pretočiti u stranice, ali ističe da o njemu i te kako ima šta da se napiše.

Aca Lukas, Foto: 24sedam/ N. M.

– Nisam ni znao da je pisao knjigu, kao pravi književnik, noću je pisao. Pre neki dan sam čuo da je napisao. Ne znam da li sam u knjizi, ali ne bi me to iznenadilo. On je čovek koji ima o čemu da piše, njegov život je takav da ima mnogo toga da kaže – rekao je Pejović za domaće medije među kojima je bila ekipa portala 24sedam.

S obzirom na to da su mnogi estradni umetnici podlegli trendu pisanja autobiografija, Aco je otkrio da li je i on razmišljao o tome.

– Nisam razmišljao, ali naravno da bih imao o čemu da pišem. Kad budem pročitao njegovu možda shvatim da ne treba da pišem – zaključao je on.

24sedam/Goran Sivački

Kako su domaći mediji pisali da su dva druga imala nesuglasice zbog jedne pevačice, obojica su to demantovali, a Pejović je dolaskom na njegovu promociju to i potvrdio.

– Što se mene tiče ne, nismo imali čarke. Ako je on imao, pitajte njega – kaže on, a onda je ispričao kakvo mišljenje ima o svom kolegi i velikom prijatelju.

– Nije neki čovek. Ćutiš i trpiš (smeh). Imam vrhunsko mišljenje o njemu, pitaš me za mišljenje o mom prijatelju. To je čovek sa kojim se družim 30 godina. Njegov život nije skandalozan, on već 30 godina živi na takav način, tu nema skandala, to je on. Da je drugačiji, ne bi bilo to to. To je rokenrol. Rokenrol nije samo muzika već i način života – objašnjava on.

Mnogi pevači su se žalili na novčanu krizu tokom epidemiološke situacije, ali Pejović objašnjava da on tih problema nije imao, te da je ugovorio brojne tezge.

24sedam/ Goran Sivački

– Ne, zašto bih imao problema sa finansijama? Ne radi se tu o štednji, već o pametnom ulaganju. Vraćam se nastupima, već sam ih imao seda, osam, celo leto je rezervisano.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike