Pripreme za finale „Zvezda Granda" su u toku! Kod Milija u studiju kao na času fizičkog (VIDEO)

25.06.2021

17:53 >> 17:54

0

Mentor ništa ne prepušta slučaju

Pripreme za finale „Zvezda Granda" su u toku! Kod Milija u studiju kao na času fizičkog (VIDEO)
Copyright Aleksandar Milić Mili ATAImages/Antonio Ahel

Veliko finale šoua „Zvezde Granda” zakazano je za subotu, 26. jun, a do tada – Aleksandar Milić Mili rešio je da svoje najbolje kandidate – dodatno spremi za opaku borbu. U njegovom studiju, trenutno je kao u sali za fizičko! Dok Isak Šabanović radi sklekove, Zorja Pajić raspevavala se „u ulozi” balerine. Kratki snimci koji pokazuju kako su pripreme u toku mnogim fanovima izmamili su i osmeh na lice.

– Nema zezanja kod Milija – prokomentarisao je Isak, kom je mentor brojao sklekove.

Podsetimo, prethodne večeri, dvanaest duelista dalo je sve od sebe u polufinalu, a u njihovim izvedbama uživala je kako publika, tako i ekipa žirija – Đorđe David, Dragan Stojković Bosanac, Violeta Viki Miljković, Ana Bekuta, Jelena Karleuša, Marija Šerifović, Snežana Đurišić, Alekandar Milić Mili i Saša Popović.

Za „titulu” šoua „Zvezde Granda” boriće se 16 kandidata, a oni su: Mite Stoilkov, Valentina Kuzmanović, Muharem Hadrović, Marija Gruevska, Belma Huseinefendić, Selim Selimović, Aleksandar i Dimitrije Kazić, Krstinja Todorović, Martin Ajdarević, Isak Šabanović, Sadik Hasanović, Zorja Pajić, Ivana Bogićević, Mahir Mulalić, Nemanja Petrović, Bojan Pavlović.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike