Luna otkrila delić atmosfere! Miljkovići u prvoj porodičnoj šetnji (FOTO)

25.06.2021

18:47

0

Đoganijeva se porodila 15. juna, a ćerkici je dala ime Mia

Luna otkrila delić atmosfere! Miljkovići u prvoj porodičnoj šetnji (FOTO)
Copyright Luna Đogani i Marko Miljković, Foto: A.A./ ATAImages

Deset dana posle porođaja, Luna Đogani oglasila se putem društvene mreže Instagram pa otkrila delić atmosfere iz prve šetnje sa bebom. Ćerki je, inače, dala ime Mia, a ponosni otac devojčicu je zajedno sa suprugom odveo kući 19. juna, iz GAK Narodni front.

– Prva šetnja – potpisala je snimak, na kom Marko gura kolica, a društvo im pravi i pas, dok ona fanovima šalje poljupce.

Luna Đogani i Marko Miljković, Luna Đogani Instagram screenshot

Luna Đogani i Marko Miljković, Luna Đogani Instagram screenshot

Podsetimo, Luna Đogani se porodila 15. juna carskim rezom. Novopečena mama je, prema rečima izvora 24sedam, bila u dobrom raspoloženju i naslednicu je odmah uzela u naručje. Iz porodilišta, bebu je odvela kući u suzama.

– Oporavila sam se koliko-toliko, malo se teško krećem pošto je carski rez bio na kraju, nešto se iskomplikovalo… Ali, bitno je da sam dobro, da sam srećna, idem kući, dobila sam bebu i emotivna sam – rekla je Luna tada, pa zaplakala: To ne može da se opiše… Ovo su suze radosnice! Baš sam pod adrenalinom. Svi će da pomažu, ali ću da se trudim da najviše Marko i ja radimo zajedno, da budemo zajedno. Treba oboje da učestvuju u tome da beba bude dobro. Mia je ista Marko, sva je na njega! Malo sam uplašena jer, očekuje me novi život, ali mnogo sam srećna, ne mogu da pričam! – zaplakala je bila ponovo.

U prvoj objavi na pomenutoj društvenoj mreži otkako je postala majka, inače, poručila je:

– Definicija ljubavi nije bila jasna i potpuna do ovog trenutka! 15. jun 2021. u 14.42 rodila se najveća sreća ovog sveta… Slušala sam ranije majke kako opisuju ljubav prema svojoj deci, ali ovo ne može da se opiše! Ovo jednostavno moraš da doživiš da bi shvatio! Moje biće, moja duša, moje srce koje kuca… Želela sam te toliko da sam poludela čekajući te… Dobili smo te iz velike ljubavi! I srećna sam što ličiš na svog tatu, jer kad god te pogledam vidim mini verziju osobe koju toliko volim! Ti si naša snaga i naša pobeda! Volim te živote mali… Mia, sreća, spokoj, raj.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike