Đani je nešto ozbiljno zgrešio! Žena ga izbacila iz bračnog kreveta (FOTO)

30.12.2020

10:50 >> 13:55

0

Pevač je javno pokušao da se iskupi kod supruge Slađe priznanjem da se nije poneo kako treba

Đani je nešto ozbiljno zgrešio! Žena ga izbacila iz bračnog kreveta (FOTO)
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel
pročitajte još

Radiša Trajković Đani često ističe kakav ima brak sa suprugom Slađom, a u njegovim izlaganjima ne izostaje ni onaj neprijatniji deo o bračnim čarkama.

Pevač je sada javno objavio da je “zgrešio” prema supruzi, koja ga je, zbog fotografije koju je objavio, jasno da ga je Slađa izbacila iz bračnog kreveta. Đani je fotografisao krevet u spavaćoj sobi, uz poruku koja je mnogima možda simpatična, ali folker je praktično javno pokušao da se iskupi.

– Ovako te čeka kada ne poštuješ onoga koga voliš – napisao je pevač, dok se na fotografiji vidi da u bračnom krevetu fali jedan jastuk i jedan prekrivač, verovatno na strani na kojoj Trajković spava.

Instagram printscreen

Ne znamo šta je Đani uradio i gde je na kraju spavao, ali poznajući pevača, sigurno je pokušao na sve načine da ispravi grešku, pa makar i javnim priznanjem da se nije poneo kako treba prema Slađi.

pročitajte još

Podsetimo, on je početkom decembra postao deda. Sin Miloš i snaja Nina, folkeru su podarili unuka Nikolu, pa je Đani viđen u emotivnim izdanjima sa prvim unučetom u naručju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike