Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić slave! Fotografija iz Los Anđelesa privukla veliku pažnju

25.06.2021

22:55 >> 22:52

0

Autor: M. Gudžulić

Glumica i košarkaš pre tačno četiri godine zavetovali su se na večnu ljubav u jednom prestoničkom restoranu

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić slave! Fotografija iz Los Anđelesa privukla veliku pažnju
Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin Foto: ATAimages/Antonio Ahel

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić danas proslavljaju godišnjicu braka, a iz tog razloga, na Instagram profilu poznate glumice „osvanuo” je romantičan prizor iz Los Anđelesa.

– Četiri – potpisala je fotografiju sa suprugom ona, te dodala oznaku „godišnjica”.

Ispod objave se i dalje nižu čestitke sa svih strana. Na ovaj način, privukla je posebnu pažnju, kako uglavnom izbegava zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Podsetimo, vest da su se Jelisaveta i Miloš zavetovali jedno drugom na večnu ljubav odjeknula je 25. juna 2017. godine. U braku, dobili su prvo ćerku Petru, a zatim i sina Bogdana. Sudbonosno „da” izgovorili su u jednom prestoničkom restoranu, posle višemesečne ljubavi, koju su spretno krili od očiju javnosti.

Par se upoznao u Beogradu, preko zajedničkih prijatelja. Kako je on zbog angažmana u klubu CSKA iz ruske prestonice bio sprečen da često dolazi u srbiju, Jelisaveta je kad god su joj to dozvoljavale obaveze putovala u Moskvu. Na šuškanja da su zajedno nisu se obazirali, a pošto je svaka sumnja bila otklonjena, zatražili su od javnosti da ispoštuje njihovu želju – da se i venčaju okruženi isključivo u odabranom krugu ljudi.

– Video sam i čitao pisanja medija. Svi znaju za moju odluku da ne pričam o privatnom životu, a isto razmišlja i Jelisaveta. Imam razumevanja za interesovanje medija jer smo oboje javne ličnosti. Zato i hoću da sada prekršim sopstveni princip nekomentarisanja privatnog života – počeo je bio Teo, a prenosila „Gloria”: Istina je, ovog leta će biti svadbe. Naravno, srećni smo zbog toga. Molim sve medije za razumevanje privatnosti koju tražimo i na koju imamo pravo. O detaljima svadbe i našim privatnim temama više nećemo pričati, kao što nismo ni do sada. Mislim da je logično i normalno da potvrdim lepu vest, ali dalje od toga nećemo ići – zaključio je tada on.

Za kumove, bili su izabrali svoje dugogodišnje prijatelje, a svadbi nije mogao da prisustvuje niko ko sa sobom nije poneo pozivnicu, pisalo se tada.

PRočitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi