Koga si ti diskvalifikovao? Milena Ćeranić o izbacivanju iz „Granda”i Popoviću: Nekome je smetao moj stav

26.06.2021

07:56

0

Pevačica je pre 10 godina diskvalifikovana iz jednog od najpopularnijih takmičenja jer je govorila negativno o izdavačkoj kući za koju je tada pevala

Koga si ti diskvalifikovao? Milena Ćeranić o izbacivanju iz „Granda”i Popoviću: Nekome je smetao moj stav
Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Milena Ćeranić jedna je od prvih kandidata koja je iskusila izbacivanje iz „Zvezda Granda”, a do ovoga je došlo zbog nedoličnog ponašanja i psovki pevačice tokom učešća u jednom rijaltiju.

Prošlo je 10 godina od ovog neprijatnog iskustva, a Ćeranićeva je sada progovorila o onome što je doživela na svojoj koži. Kao i uvek bez dlake na jeziku i ustezanja.

Milena Ćeranić, Foto: Printscreen Kurir TV

– Mislim da su oni izabrali pravi momenat kada treba mene da izbace iz Granda. Ja sam bila jedinka za sebe, nikada nisam dala na sebe. Znala sam šta hoću, a šta neću. Moram da kažem da ja Sašu Popovića i te kako poštujem zbog svega što je postigao, lepo se pozdravimo kad se vidimo. Jednom prilikom je Popović rekao: „Mi smo Milenu disvalifikovali”. Koga si ti diskvalifikovao?! Prvo, ja nisam diskvalifikovana, jer ja ako ulazim u neko takmičenje, ja ne volim pravila, ali ako sam ušla negde, ja sve poštujem. Ja sam pravila sva poštovala i diskvalifikovana sam zato što je nekome smetao moj stav. Imala sam velikih psihičkih problema zbog rijalitija. Kao klinka od 23 godine bila sam „osuđena od javnosti”, a zapravo sam imala veliku podršku mnogo inteligentno velikih ljudi, ali se glas mržnje dalje čuje. Bilo je puno nepravde. Nisam imala priliku da kažem ništa – rekla je Milena u emisiji „Kontra šou”.

Milena Ćeranić, Foto: Printscreen Kurir TV

Da je Milena uvek spremna i da zna da se bori i odbrani sebe pokazuje i situacija kada kada ju je jedan nepoznati dečko uhvatio za zadnjicu. Posle tog poteza nije dobro prošao.

– Neprijatna, glupa scena. Ja retko prolazim u haljinici, on me je uhvatio za pozadinu i nije dobro prošao. Udarila sam ga, pao je, povukao dva stola i oborio sve. Jedan drug je bio u fazonu: „Šta je bilo?!”, ja mu kažem: „Hoćeš ti? Mrš!” – ispričala je u ona u emisiji „Premijera”.

Milena Ćeranić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike