Prete da osvoje titulu pobednika „Zvezda Granda“: Oni su se usudili da otpevaju ono što niko nije (VIDEO)

26.06.2021

09:15 >> 12:39

0

Mahir Mulalić i Belma Huseinefendić svojim vokalnim sposobnosima oduševili su stručni žiri, a pesme koje su doprinele njihovom plasmanu u finale su Ne vole

Prete da osvoje titulu pobednika „Zvezda Granda“: Oni su se usudili da otpevaju ono što niko nije (VIDEO)
Copyright Printscreen/Zvezde Granda

Finalista „Zvezda Granda“ Mahir Mulalić, zavredeo je veliku pažnju javnosti već na samom početku, a kako je vreme odmicalo, žiri je shvatio kakav biser imaju u takmičenju. Jedan od najboljih nastupa ovog kandidata jeste kada se Mahir predstavio u četvrtfinalu numerom „Ne volem“, pokojnog Đorđa Balaševića, a svojom izvedbom je oduševio žiri, koji mu je bez ikakvog razmišljanja dao svih šest glasova.

Ovu pesmu bi se retko ko usudio da zapeva, jer je ipak vlasnik ovog hita legendarni Panonski mornar, ali Mahiru to nije predstavljalo nikakav problem, te je za užitkom pevao.

– Pošto sam ljubitelj velikog Đorđa Balaševića, a ja koji volim izazove sam objeručke prihvatio ulogu Namćora i dao sve od sebe da tu izvedbu donesem na svoj način. Jako mi je žao što nas je Đole napustio, jer smatram da bi svojim prisustvom mogao još više doprinijeti kulturi i uzdizanju pismenosti na našim prostorima – rekao je Mahir za Espreso, a zatim objasnio da je ideja njegove mentorke bila da otpeva ovu numeru.

– Upravo je Marija (Šerifović) predložila Namćora. S obzirom na to da sam od ranije znao pesmu, nije mi trebalo puno vremena da se još više uživim u nju. Veliko mi je zadovoljstvo bilo izvesti ovu numeru – izjavio je pevač.

Inače, Mahir je zbog smrt majke želeo da odustane od takmičenja, ali mu je produkcija dala šansu da se vrati na poznatu scenu – Saša Popović istakao je kako smatra da je Mulalić dotadašnjim rezultatima zaslužio da nastavi tamo gde je stao – bez obzira na to što je jedan krug takmičenja preskočio, a mladi takmičar je i te kako opravdao poverenje produkcije.

Belma Huseinefendić, bosansko-hercegovačka pevačica i interpretatorka pop muzike, ali i sevdalinki je takođe obezbedila sebi mesto u finalu, a prema mišljenju stručnog žirija njen najbolji nastup bio je kada je otpevala numere „Bato” od Kaliopi i obradu Jelene Tomašević „Bitanga i princeza” i tako pobedila u duelu Isaka Šabanovića.

– Belmi je ovo večeras najbolji krug u ovoj sezoni i mislim da može još bolje od ovoga – rekla je Marija Šerifović, dok je Đorđe David rekao da je sjajna bila u ovom krugu.

– Bilo je teško stati pored Isaka, trpela si stravičan pritisak zbog nekog ko je od starta favorit. Muški si se izborila sa samom sobom, iako si se sva tresla. Ja ti čestitam, idi kući srećna i ponosna, pokazala si da si rođena zvezda – rekla je Karleuša Huseinefendićevoj.

U nastavku možete pogledati kako je izgledao ovaj Belmin nastup od 1:42:25.

Pročitaje još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike