Obelodanio sve! Rasta otkrio kada mu stiže nanogica! (FOTO)

26.06.2021

09:55 >> 10:32

0

Reper je posle priznanja krivice o nedozvoljenom držanju droge, dobio godinu dana kućnog pritvora, ali i nanogicu koja stiže tek krajem avgusta, a do tada -

Obelodanio sve! Rasta otkrio kada mu stiže nanogica! (FOTO)
Copyright 24sedam/ Goran Sivački

Reper Stefan Đurić Rasta proveo je četiri meseca u pritvoru zbog posedovanja nedozvoljenih psihoaktivnih supstanci. On je 12. marta, u Prvom osnovnom sudu u Beogradu postigao sporazum o priznanju krivice za nedozvoljeno držanje droge, koji je zaključio sa beogradskim Višim javnim tužilaštvom.

Zbog ovog prestupa reper je dobio godinu dana kućnog pritvora, a uskoro će početi da nosi i nanogicu, te će do isteka kazne morati da bude u svom luksuznom stanu, što znači da neće biti nastupa i druženja sa publikom.

S obzirom na to da Rasta ima veliki krug fanova oko sebe, sve zanima kada će mu stići nanogica i da li će imati priliku da održi neku tezgu i priredi užitak svojim obožavateljima. Đurić je sada obradovao sve pratioce lepom vešću.

Stefan Đurić Rasta, Foto: Printscreen Instagram/stefanrasta

– Braćo i sestre, imam jednu lepu vest! Ovo leto se družimo! S obzirom na to da je stiglo zvanično obaveštenje da nanogicu stavljam srediom avgusta, a do tada sam slobodan, ja vam obećavam mnogo novih spotova, nastupa i koncerata – napisao je Đurić na društvenoj mreži Instagram.

Inače, reper je ranije u intervjuu za 24sedam ispričao koliko je nestrpljiv da sazna kada će dobiti nanogicu, budući da ima na umu da završi album koji će pričati o njegovom padu – tačnije odlasku u zatvor. Po svemu sudeći, Đurić će imati priliku da svoje planove sprovede u delo.

Stefan Đurić Rasta ATAImages/Antonio Ahel

– Neizvestan mi je period dok čekam da se desi ta nanogvica. Trudim se da što više posla završim, iako ću moći i tada da radim, ali verovatno u suženijem vremenskom periodu. Postoji opcija i da se šeta, ali mi je važno da završim ono što nije vezano za studio. Imam u planu album koji će da priča celu tu priču, od momenta kad sam “pao” pa dok nisam izašao.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike