Oronuo i izgubio svežinu! Fanovi isprozivali Darka Lazića: Ne ličiš ni na šta

26.06.2021

14:55 >> 14:18

0

Korisnici Instagrama imali su veoma oštre komentare na račun pevačevog izgleda, a zamerili su mu i to što je previše smršao

Oronuo i izgubio svežinu! Fanovi isprozivali Darka Lazića: Ne ličiš ni na šta
Copyright Darko Lazić, Foto: M.M./ATAImages

Pevač Darko Lazić godinama je vodio bitku sa gojaznošću, a nakon operacije smanjena želuca uspeo je da smrša 95 kilograma. Prekomerna kilaža mu je ugrožavala život, te ga je to navelo da poradi na sebi. Međutim, niko nije ni slutio da će uspeti da napravi toliko veliku transformaciju zbog koje je često na meti negativnih komentara.

Naime, Darko, kao i većina njegovih kolega vredno radi na novim pesmama, te je sada pevač objavio nekoliko fotografija sa snimanja spota koje su izazvale oprečne komentare. Pevač je obučen u vojničko odelo, koje, pretpostavljamo, vizuelno prati priču novih singlova, a umesto komentara hvale na račun njegove karijer, usledile su kritike na račun kilaže.

– „Nikako ne idu vojna uniforma i ove gej obrve, pa kad ste prestali da budete muškarci! Eto mozda sam ja zatucani Balkanac ali bolje i to nego ovako. Inače ti si top pevač“, „Otkako si smršao, ne ličiš ni na šta“, „Da li je moguće da je neko ovako propao?“, „Ne liči ni na šta, izgubio svežinu, oronuo“, „Železničar“ – bili su samo neki  od komentara pratilaca na Darkov novi izgled, ali i odelo.

Antonio Ahel/ATAImages

Pratioci su bili šokirani njegovim novim izgledom, te su se samo nizali negativni komentari da je pevač preterano smršao. Mišljenja su, naravno, bila podeljena, ali većinom su preovladavale kritike.

Podsetimo, Lazić je prethodnih dana u središtu javnosti zbog okončanja veridbe sa Marinom Gagić, sa kojom se razišao jer je ona navodno pokušavala da ga „drži na povocu“.

– Biću iskren, Marina je htela u nekim trenucima da me drži na kratkoj uzici, na povocu, što se kaže, a ja ne bih dopustio nijednoj ženi. Kad to kažem, mislim na neke stvari iz svakodnevice. Mi nismo ni prvi ni poslednji kojima se to desilo. Život ide dalje. Znam da se pričalo o našoj svadbi, svi mi maštamo o nekim stvarima, maštamo o lepom životu, ali se nekad dogode neke druge stvari na putu. Sve je to život, dešava se da se ljudi prezasite jedni drugih i, ako ne mogu da pređu preko nekih grešaka, uvek je bolje da svako krene svojim putem – rekao je Lazić ranije za „Srpski Telegraf“.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike