Jelena Karleuša je ceo dan provela sa Belmom pred finale: Uznemirila sam se kao za rođeno dete! (VIDEO)

26.06.2021

21:01 >> 21:56

0

Pevačica je večeras u studio Granda stigla vidno uzbuđena, a ispričala je i kako će da časti ukoliko jedan od njena dva kandidata pobede večeras u Zvezda

Jelena Karleuša je ceo dan provela sa Belmom pred finale: Uznemirila sam se kao za rođeno dete! (VIDEO)
Copyright Jelena Karleuša, ATAImages/ Antonio Ahel

Jelena Karleuša stigla je u punom sjaju na večerašnje finale “Zvezda Granda”, a kratko se obratila i medijima koji prate takmičenje, gde se nalazi i ekipa 24sedam.

Pevačica je stigla u studio veoma izazovno obučena, sa dugom talasastom kosom, dubokim dekolteom, ali i šlicem, kožnim detaljima oko noge…

Finale “Zvezda Granda”, ATAImages/ Antonio Ahel

– Jako sam uzbuđena, kao za rođeno dete sam se uznemirila i uzbudila zbog Belme, pa čekamo i Nemanju Petrovića da vidimo kako će Balkan glasati. Belma je imala Evrosong nastup! Jako sam vezana za svoje kandidate. Belma je danas ceo dan bila kod mene kući sa Duškom i decom, igrala se sa psom. Napravila sam joj da joj bude prijatna atmosfera – istakla je Karleuša i dodala da je već dala predlog za pesmu koju će Belma snimiti posle finala.

Jelena Karleuša, ATAImages/ Antonio Ahel

– Muharem mi se dopada od drugih kandidata od Đorđa Davida, Martin od Marije, ali moji kandidati su najbolji večeras, imaju najviše harizme – zaključila je ona i našalila se pri odlasku poručivši da ukoliko njen kandidat pobedi, da su svi pozvani kod nje da skaču u bazen.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike