Ispala je iz takmičenja, ali je presrećna! Ivana Bogićević zapevala novinarima: Odrekla sam se svega (VIDEO)

27.06.2021

23:53 >> 00:10

0

Autor: N. M., M. G.

Kandidatkinja Ane Bekute veoma je raspoložena, pa je otkrila šta planira nakon takmičenja

Ispala je iz takmičenja, ali je presrećna! Ivana Bogićević zapevala novinarima: Odrekla sam se svega (VIDEO)
Ivana Bogićević, 24sedam/ M. G.

Večeras se održava finale aktuelne sezone muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, a osim što je atmosfera vesela, veoma je napeta i neizvesna. Produkcija je ove godine rešila da pobednika pored statue, nagradi i automobilom, kao i da mu pokloni dve pesme i kompletan marketing u okviru Grand produkcije.

Ivana Bogićević, koja je inače poslednjih dana boravila kod svoje mentorke Ane Bekute, iako je ispala veoma je bila vesela. Ona je i zapevala pred novinarskim ekipama, priznajući da obožava šoubiz.

Ana Bekuta, ATAImages/ Antonio Ahel

– Ko god da pobedi… Imala sam samo tremu kad je bilo proglašenje. Nije mi žao, uspeh je ući i u finale. Želela bih da svi mi uspemo jer su ovo divni ljudi. Zaista toliko druželjubive osobe, niko nema predrasude… – rekla je Ivana i dodala da je Ana Bekuta najbolji mentor.

– Videli ste kako me je pazila, uživala sam. Ana mi je samo pokazivala da se smejem. Planovi su mi za dalje da snimim pesmu, posle ovog haosa. Imamo dva i po meseca da se pokažemo najbolje, jer posle dolaze novi kandidati. Svoj život sam posvetila pevanju i karijeri, odrekla sam se mnogih stvari zarad ovog – istakla je pred kraj.

pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti