Glumac iz serije „Igra sudbine” postao otac! (FOTO)

27.06.2021

10:11 >> 13:15

0

Autor: D. Božović

Pavle Jerinić i njegova supruga Ema dobili su ćerkicu kojoj su dali ime Zora, a ponosni tata je u to ime napravio proslavu u krugu najbližih prijatelja

Glumac iz serije „Igra sudbine” postao otac! (FOTO)
Copyright Printscreen Instagram/ Pavle Jerinić

Glumac Pavle Jerinić, koga imate priliku da gledate u popularnoj seriji „Igra sudbine” juče je postao otac jedne devojčice.

Naime, popularni Matija Grbić iz pomenutog serijskog ostvarenja i njegova supruga dobili su ćerku, kojoj su dali ime Zora.

Jerinić nije krio sreću što je postao tata, te je svoju radost podelio sa najbližim prijateljima i kolegama. Kako običaji nalažu, novopečenom tati, majicu je pocepala koleginica Matea Milosavljević, a nisu izostale ni brojne čestitke njegovih kolega sa seta.

Matea Milosavljević, Foto: Printscreen Instagram/mateus31

Poznato je da je Pavle u srećnom braku skoro tri godine, iako ne voli da svoju suprugu Emu eksponira u javnosti, glumac ističe da mu je ona velika podrška.

Ono što je manje poznato jeste da se Jerinić osim glume bavi i košarkom, a pored toga voli i jahanje i fudbal. Aktivno je trenirao i “kendo”, japansku veštinu mačevanja.

– To je nešto zbog čega sam živeo, naravno pored glume. Uvek je bilo boljih od mene. Neću da kažem da sam bio najbolji trojkaš. Mačevanje je nešto što sam dugo godina trenirao i što je moja velika pasija. U suštini shvatio sam da sam tek tamo sa 26, 27 počeo da ispunjavam dečačake želje – rekao je Pavle ranije u emisiji „Exkluziv”

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike