Isak o izgubljenoj pobedi u „Zvezdama Granda“: Bilo bi mi žao da smo dobijali stan, a ovako nije

29.06.2021

14:21 >> 14:42

0

Autor: D. Božović

Šabanović kaže da nimalo nije razočaran što poneo trijumf, jer ove godine nagrada nije podrazumevala nekretninu, te da je čestitao Mahiru na osvojenom pla

Isak o izgubljenoj pobedi u „Zvezdama Granda“: Bilo bi mi žao da smo dobijali stan, a ovako nije
Copyright Isak Šabanović, Antonio Ahel/ATAImages

Isak Šabanović, momak iz Bijelog Polja koji je očarao milionski auditorijum već prvim svojim pojavljivanjem u „Zvezdama Granda“ priznao je da nije razočaran što nije osvojio trijumf, ali da da bi mu bilo žao da nije pobedio, jedino u slučaju da se delio stan pobedniku.

Nije tajna da je svaki nastup bio veoma stresan za njega, ali kada stane na scenu mladi Isak nije dozvoljavao da se to primeti.

Isak Šabanović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

– Nije to da kažeš neki teret, u smislu da ne znaš šta ćeš od sebe, nego upravo ta neizvesnost, šta ljudi očekuju u narednom krugu od tebe… Eto tako se desilo, igrom slučaja sam u prvoj emisiji prošao kako sam prošao. Novinari su skočili, čitava bivša Jugoslavija o tebi piše! Zatim taj stres od samog oblačenja, od samog vežbanja s Milijem, od same organizacije ti je glava ovolika. A ja samo želim da pevam. Pritom me je uhvatila korona, pa mi, normalno, nisu dali da dođem, pa u sledećem krugu se piše kako „Isak više nije u Grandu, kako je otišao…“ Crno i belo se pisalo o meni – započeo je priču drugoplasirani kandidat u Jutru na televiziji Prva.

Iako se činilo kao da se uzvezdio i da je očekivao pobedu, Šabanović je pokušavao sve da razuveri da ipak nije tako.

Isak Šabanović, ATAImages/ Antonio Ahel

– Nijednog trenutka nisam mislio da ću da pobedim zato što su svi oko mene to pričali. Nisam se razočarao što sam drugi. U jednom trenutku sam čak skočio da budem treći (smeh). Ali nisam se nijednog trenutka razočarao, ni požalio što sam drugi, hteo sam samo da uđem u finale i bilo mi je super – dodao je on.

Pobednik je ove godine dobio automobil, a da se delio stan, Isak bi žalio za pobedom.

– Juče smo imali proslavu, svi finalisti… Ja kažem Mahiru: „Jedino bi mi bilo žao da smo dobijali stan, a ovako stvarno nije“ – priznao je Bjelopoljac.

Isakov mentor bio je Aleksandar Milić Mili, koji ga je kako kaže naučio redu, radu i disciplini, a na njemu je bilo da pokaže talenat koji poseduje.

Isak Šabanović/ ATAImages/ Antonio Ahel

– Mili je alfa i omega. Na čuvenoj predaudiciji ništa nisam pokazao, on me je doveo tu i zaslužan je dokle smo stigli. Kroz šalu je rekao da nije ni znao da ću do finala da stignem, a kamoli drugi da stignem. Naučio me je svemu – radu, redu i disciplini, ono što ja nemam – ispričao je u pomenutoj emisiji Šabanović.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike