Ceca kritikovala ponašanje Milice Todorović, pevačica joj odmah odgovorila: Niko mi ništa ne može!

01.07.2021

11:11 >> 12:09

0

Nekad je, objašnjava ona, imala običaj da je pozove i pita - zašto nekad malo ne bude dama, ali to nije uticalo na njen karakter

Ceca kritikovala ponašanje Milice Todorović, pevačica joj odmah odgovorila: Niko mi ništa ne može!
Copyright Milica Todorović ATAImages/ Antonio Ahel

Milica Todorović dugo je na sceni, ali sa nepristojnim ponudama nije imala problema.

Pročitajte još:

S druge strane, kolege su i te kako umele da je savetuju kada je njeno ponašanje u pitanju, posebno Ceca, koja ju je svojevremeno i privatno zvala pošto bi joj „našla zamerku” – s dobrom namerom.

– Pevanjem se bavim već 18 godina. Pevam od 11 godine. Nikada nisam imala nepristojne ponude zato što ja imam takav stav, pa mi mnogi zameraju, a najviše moja mama. Kad su u pitanju koleginice, Ceca Ražnatović je nekad znala da me pozove iz najbolje namere, to je davno bilo i kaže: „Zašto nekad malo ne budeš dama?” Ja joj odgovorim: „Šta ću, to sam ja” – objasnila je Todorovićeva „Telegrafu”, pa nastavila: Izgradila sam taj štit odmalena, baš da bi se zaštitila. Niko mi ništa ne može. Kad bi mi neko prišao na grub način, dobio bi ozbiljnu pesnicu, ja znam da se tučem – ističe ona.

Ceca Ražnatović, ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica se zatim osvrnula i na muzičko takmičenje „Zvezde Granda”, te kraj 14. sezone koji se odvio pre nekoliko dana.

– Ispratila sam „Zvezde Granda”. Najiskrenije, oni svi fenomenalno pevaju. Nema tu šta, sad je samo pitanje kako će se ko pokazati kroz posao jer pobeda nije sve. U svakom slučaju, čestitam pobedniku. Meni su svi bili fenomenalni, ali moram da pohvalim moju valentinu Kuzmanović iz Kruševca, ona je pokidala. Znam je dugo – priča ona.

Da se sada takmiči, Todorovićeva bi za svog mentora izabrala Anu Bekutu.

– Izabrala bih Anu Bekutu. Volim je odmalena, obožavam kako ona peva, par puta je bila moj producent u studiju. Ja sam je zvala da pitam kako da otpevam ovo ili ono i ona mi je dosta puta dala savet i pomogla. Ona je predivna žena! Ne bih, naravno, da isključujem ostale. Tu je Marija Šerifović, koja je fenomenalni muzičar. Svako je cenjen na svoj način, ali u mom srcu je Ana – zaključila je pevačica.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike