Fanovi poludeli zbog snimka koji je Britni objavila nakon donesene presude o starateljstvu (VIDEO)

01.07.2021

17:40 >> 16:48

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je na Instagramu podelila video na kome pleše, a u kome neodoljivo ne podseća na period od pre godinu dana, kada je objavljivala slike i snimke u is

Fanovi poludeli zbog snimka koji je Britni objavila nakon donesene presude o starateljstvu (VIDEO)
Copyright Britni Spirs, Foto: Profimedia

Doneta je presuda o slučaju Britni Spirs, a to je da će njen otac, Džejmi Spirs, idalje biti njen staratelj.

Samo dan kasnije, mnogobrojne fanove širom sveta, zaprepastio je post pevačice na Instagramu, koja je objavila video na kome pleše. Ništa ne bi bilo čudno da Britni ovde neodoljivo ne podseća na period od pre godinu dana, kada je objavljivala slike i snimke u istoj garderobi i sa istom frizurom.

Sve ovo podstaklo je fanove da stvore teroiju zavere da Britni ne vodi svoj Instagram profil, a mnogi su ubeđeni i da je sudija koji je doneo presudu o starateljstvu bio podmićen.

– Ovaj snimak je nastao pre nekoliko dana. Prvi put da plešem u štiklama nakon dugo vremena… Moj novi projektić, stoji u opisu snimka na kome Britni pleše.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

„Ovaj snimak je nastao pre godinu dana“, „Pa ovu odeću istu je nosila pre godinu dana u jednoj objavi“, „Nema šanse da ona ima pristup ovom nalogu“, „Neko se trudi da nas zavara, ali ne uspeva“, „Nema šanse da Britni stoji iza ovog profila“, pišu ispod objave skeptični fanovi.

„Želimo ime sudije“, „Neko je sigurno platio sudiju, kako je mogla ovo da joj uradi?“, „Britni, ne brini, sloboda za tebe dolazi“, pišu u komentarima.

Snimak je za 15 sati pregledan više od četiri miliona puta.

Foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, sudija, koja je predsedavala slučajem pred Višim sudom u Los Anđelesu, u sredu je potpisala novu presudu kojom pevačicinom ocu Džejmi Spirsu i dalje daje kontrolu nad njenim životom. Dodatni detalji o tome zašto je donela takvu odluku tek treba da se objave, iako se očekuje da uskoro bude podneta nova peticija koja poziva na slobodu Britni Spirs.

Pre nekoliko dana američka pop zvezda Britni Spirs prvi put je svedočila na sudu protiv svog oca. Pevačica je na sudu izjavila da je otac potpuno kontroliše i da on “to voli”, naglasila je da zbog toga ima traume, te da želi da preuzme kontrolu nad svojim životom.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike