Gospođo, ja nisam ničiji rob! Britni na sudu o turneji na koju su je naterali (VIDEO)

02.07.2021

10:57

0

Pošto je istakla da je na Piece of me turneju otišla na silu, pojavio se i dokaz - koji je tek zabrinuo njene brojne fanove

Gospođo, ja nisam ničiji rob! Britni na sudu o turneji na koju su je naterali (VIDEO)
Copyright Britni Spirs Profimedia

Britni Spirs je mnoge zatekla pošto je konačno javno progovorila o starateljstvu i tome na koji način i u kojoj meri njen otac Džejmi kontroliše svaki njen korak.

Pročitajte još:

On je, pre svega, zadužen za njene finansije, a zatim i donosi brojne odluke koje se tiču njenog zdravlja i života uopšte, međutim, kada se pročulo da je na sudu progovorila i o „Piece of me” turneji na koju je otišla protiv svoje volje – dokaz za to mnogima je posebno teško pao.

– Bilo je strašno. Iz čistog straha sam otišla na turneju – rekla je sudiji pevačica, prenose stzrani mediji.

– Gospođo, ja nisam ničiji rob… Mogu da kažem „ne” scenskom pokretu – dodala je, a to je jednog fana navelo da „iskopa” potresni prizor.

Nepoznati fan je, naime, putem Tvitera „podelio” snimak koji je nastao u Atlantik Sitiju i tokom pomenute turneje, a koji pokazuje da je Spirsova, po svemu sudeći, morala da nastupa i bez obzira na loše zdravstveno stanje.

Pročitajte još:

– Ovde je baš vruće. Mislim da ću se onesvestiti, bolesna sam. Tačnije, imam groznicu. Imam temperaturu 39… – pričala je ona kao kroz šalu, pa upitala fana kako mu je ime i nastavila nastup, opet – na silu.

– Draga Britni, dužni smo ti izvinjenje. Britni kao izvođač nam je bila bitnija od žene, koja se još i bori sa svim ovim. Kad se samo prisetim da si mi ovo gotovo u lice rekla… Pomislio sam: „Svaka joj čast, sve daje za šou i publiku”. A sad vidim da sam bio među ljudima koji su te koristili. Terali te na binu, pod reflektore, a nije ti bilo dobro. Ti si umela i kada je najteže da se nasmeješ, a imao sam utisak da ti „ne sija zvezda” još od „Femme Fatale”… I sada, kada si ustala za sebe, znala si da će te dosta njih „dočekati na nož” – pisao je nepoznati fan, potresen činjenicom kako Britni živi.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike