Ovo mu je bolje nego da je pobedio u "Zvezdama Granda"! Topalko o Sadiku: Srbija će mu oprostiti!

02.07.2021

16:26 >> 16:22

0

Autor: Marija Mitić

Pevač Milan Topalović komentarisao je Hasanovića koji je izazvao pravu buru u javnosti snimcima iz prošlosti, na kojima peva pesme o pokolju Srba u Kravici

Ovo mu je bolje nego da je pobedio u "Zvezdama Granda"! Topalko o Sadiku: Srbija će mu oprostiti!
Copyright Milan Topalović Topalko, Foto: ATAImages

Velika prašina u medijima i javnosti digla se oko finaliste “Zvezda Granda”, Sadika Hasanovića kada su isplivali snimci na kojima peva pesme o pokolju Srba u Kravici.

Mnoge naše poznate ličnosti osudile su ovaj postupak, dok pojedini smatraju da je bio dete te da mu ne bi trebalo zameriti ovakvu stvar.

Pročitajte još:

Milan Topalović Topalko smatra da će Sadiku ovo Srbija oprostiti, te da će mu ovaj skandal biti odskočna daska u karijeri koju je tek započeo.

Milan Topalović Topalko, Printscreen Kurirtv

– Ovo neće uticati loše na njegovu karijeru, jer Srbija ima veliko srce i Srbi su plemenit narod i ovde svi koji dođu imaju svoje mesto. Nikad nikoga Srbija nije isterala iz Srbije. Na hrvatskoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom nećeš videti nijednog pevača iz Srbije, na trgu da ne govorimo. U Srbiji su na našim televizijama uvek rado primljeni pevači iz Hrvatske, to govori da smo najplemenitiji narod na svetu. Ovo može samo da posluži njemu (Sadiku prim. aut.), evo ja sam pored svojih obaveza došao da pričam o njemu. Ovo mu je bolje nego da je pobedio na Zvezdama Granda, jer taj što je pobedio, ako ne smini dobru pesmu, niko neće znati ko je on, svi će znati ko je ovaj momak što je pevao. Srbi će mu oprostiti sigurno, jer je bio dete, pevao je tu pesmu pod nabojem ljudi koji su bili oko njega – rekao je pevač na Kurir televiziji.

Sadik Hasanović ,,Zvezde Granda” printscreen

Podsetimo, Sadik Hasanović iz Srebrenika, iz tima Marije Šerifović, koji je u nedavno završenoj sezoni „Zvezda Granda” stigao čak i do finala, navukao je gnev naroda pošto se saznalo da je izvodio pesme o klanju Srba. Takođe, fotografija za koju je ispozirao sa komandantom jedinice Armije BiH Naserom Orićem i pevanje sporne pesme u Kravici na Božić posebno su izazvali salvu negativnih komentara publike.

– Ne, ja imam samo šaljive pesme – rekao je, misleći, kaže, na pesme poput „Crna dvojka”, „Audi”… A na pitanje da li je tačno da se upoznao sa Orićem, on odgovara da to nije istina i da se sa ratnim komandantom tzv. Armije BiH nikad nije slikao.

– Ne, to su neke stvari… Mislim, čuo sam za čoveka, ali ja sa tim ništa nemam – tvrdio je on, dok fotografije s društvenih mreža ipak govore drugačije.

Printscreen/Facebook

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike