Tanjin sin za rođendan poželeo da mu roditelji budu opet zajedno: To je nemoguće, usrećićemo ga na drugi način

02.07.2021

19:52 >> 19:45

0

Autor: M. Mitić

Savićeva je u ispovesti otkrila kako deca sada reaguju na očev poziv, kako usklađuje sve obaveze, a prokomentarisala je i suprugove navode po svom povratku i

Tanjin sin za rođendan poželeo da mu roditelji budu opet zajedno: To je nemoguće, usrećićemo ga na drugi način
Tanja Savić, Foto: A.A./ ATAImages

Pevačica Tanja Savić nedavno se iz Australije vratila u Srbiju i konačno sa sobom dovela svoju decu, sinove Maksima i Đorđa.

U ispovesti o sukobu sa još uvek zakonitim suprugom, Dušanom Jovančevićem pevačica je otkrila da je on socijalnoj službi u Brizbejnu rekao da je samohrani otac, te da majku ne zanimaju dečaci, što ju je posebno pogodilo.

Tanja je za magazin Hello takođe otkrila i da njeni sinovi ispoljavaju negativno ponašanje kada se čuju sa ocem.

– Bilo je situacija od kada smo se vratili, koje me na to podsete. Kad se čuju s tatom, kod njih se pojavi neka agresija i promeni se atmosfera u kući, ali verujem da će vreme učiniiti svoje – priznala je Tanja.

Tanja i Dušan se još uvek nisu razveli, međutim pevačica smatra da će se to završiti po kratkom postupku.

Tanja Savić i Dušan Jovančević ATAImages/Antonio Ahel

– Slučaj sa decom je rešen, sad dolazi na red razvod. No, to će biti po kratkom postupku. Prema tamošnjim zakonima, supružnicima se ostavlja godinu dana da razmisle i eventualno se pomire. Iza nas je više od godinu dana, tako da neće biti problema –

Pevačica je takođe danas u emisiji “Premijera” podelila svoja osećanja nakon dolaska njenih sinova u Srbiju i rekla da joj teško pada da uskladi sve obaveze, ali joj u tome dosta pomaže sestra.

– Teže je, sad moram da razmišljam da li je sve okej, da li su siti, da li su legli na vreme u krevet, da li spavaju, ali sam bez brige zato što je moja sestra sa njima. Ranije nisam ništa znala o njima, nažalost, nisam imala priliku ni da ih čujem, tako da sada je lakše, iako mi je teško sa neke druge strane – priča Tanja sa osmehom na licu.

Tanja Savić, Printscreen TvPink

Tanja je juče proslavila rođendan sinu Đorđu, a kaže da nije bilo sigurna da će ga dočekati zajedno.

– Negde duboko u sebi sam maštala da ćemo to zajedno dočekati, ali da sam bila 100% sigurna – nisam, ali to se ostvarilo i ništa bolje nije moglo da mi se desi – kaže Savićeva, pa otkriva šta je sin poželeo za rođendan.

– Rekao mi je šta je poželeo, možete da zamislite šta je poželeo… Kao i svako dete koje je u ovoj situaciji u kojoj je on i njegov stariji brat, nažalost, šta može dete da poželi nego da mu roditelji budu zajedno i srećni, ali jednostavno to je nemoguće, gledaćemo da na neki drugi način budu srećna – rekla je pevačica.

Tanja Savić sa decom, 24sedam/ Goran Sivački

Po Tanjinom povratku u Srbiju, za naše medije oglasio se njne suprug koji je poručio da ih voli i da jedva čeka da svo četvoro budu ponovo zajedno, a Tanja je ovom prilikom otkrila kako je ona protumačila njegove reči.

– Mislim da je to nemoć, mislim da je to neko ko vrlo dobro zna šta radi. To je odlika nemoći, jer, ja sam otišla u njegovu državu i pobedila ga. Sa našom malom državom, malenom Srbijom, otišla sa svim dokazima i papirima da pobedim u Australiji i tamošnji zakon je stao na moju stranu, a ne na njegovu, iako su deca rođena tamo – zaključuje Tanja u pomenutoj emisiji.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti