Sestra Britni Spirs zabrinula javnost: Možete li prestati s pretnjama smrću?! (FOTO)

02.07.2021

20:41 >> 20:20

0

Autor: Marija Mitić

Džejmi Lin Spirs putem Instagrama zamolila je sve da prestanu s pretnjama, pogotovo da ih upućuju maloletnim licima

Sestra Britni Spirs zabrinula javnost: Možete li prestati s pretnjama smrću?! (FOTO)
Copyright Džejmi Lin Spirs, Printscreen Instagram/Jamielynnspears

Sestra Britni Spirs, Džejmi Lin Spirs, na društvenim mrežama najverovatnije dobija pretnje smrću.

Naime, to je pomislila većina njenih pratilaca na Instagramu jer je u okviru priče zamolila ljude da prestanu da  prete drugima smrću, posebno maloletnim licima.

– Ćao, poštujem svačije pravo da se izrazi. Ali možemo li prestati s pretnjama smrću, naročito prema deci, napisala je u objavi.

Objava Džejmi Lin Spirs na Instagramu, Printscreen Instagram/Jamielynnspears

Naime, ukoliko ona zaista dobija ovakve pretnje veruje se da one potiču od fanova Brtini Spirs, s obzirom da je ranije izjavila kako je želela da tuži celu svoju porodicu, uključujući i sestru, a sve kako bi se izborila sa starateljstvom koje nad njom još uvek ima njen otac Džejmi.

Mnogi su napali mlađu sestru pevačice kako je ovim starateljstvom i ona, pored oca, profitirala, odnosno od Britninog bogatstva.

Podsetimo, nekoliko dana ranije Džejmi Lin je uputila podršku sestri zbog odluke da javno progovori o svojim problemima.

Britni Spirs Profimedia

– Nisam želela da se oglašavam pre nje, pre nego što sama odluči da otkrije svetu šta joj se dešava. To ne bi bilo ispravno. Ali sada kada je javno progovorila o svemu osetila sam potrebu i vidim prostor da iznesem svoje mišljenje o svemu tome, počela je Džejmi na društvenim mrežama.

– Od kad sam rođena, volim i podržavam svoju sestru. Briga me ako želi da pobegne negde daleko ili ako želi dominirati svetom, ja sam joj potpora i zanima me jedino njena sreća – dodala je Džejmi.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike