Saša Kovačević o devojci i planovima za budućnost: Biću najsrećniji kad se ostvarim kao otac!

03.07.2021

08:33 >> 08:56

0

Pevač ističe da je odavno spreman za tu životnu ulogu

Saša Kovačević o devojci i planovima za budućnost: Biću najsrećniji kad se ostvarim kao otac!
Copyright Zorana Tasovac i Saša Kovačević ATAImages/Antonio Ahel

Saša Kovačević važi za velikog zavodnika, iako njegovo srce već godinama pripada Zorani Tasovac. Govoreći o njihovom odnosu, naglašava da je ona neko ko mu želi najbolje, najveća mu je podrška, ali i najoštriji kritičar.

– Moram priznati da je Zorana moja najveća podrška, ali i najoštriji kritičar. Skoro uvek kada nastupam u Srbiji ona ide sa mnom – počeo je razgovor za „Alo” Saša pa otkrio da li nekad imaju i nesuglasice.

Pročitajte još:

– Često imamo nesuglasice, ali oboje sve radimo zarad istog interesa i u tome je suština. Znam da mi ona želi najbolje, tako da pravimo kompromis. Zorana uvek ima zamerke i na pesme i na ideja za spot, voli da bude po njenom… Izvanredno se slažemo i super funkcioniše zajednički život, ali kada je karijera u pitanju, imamo različita mišljenja – iskren je bio Kovačević, koji je i s naslednicom izabranice ostvario dobar odnos.

Podsetimo, Zorana iz braka sa Bogdanom Srejovićem, koji je sada s Cecom Ražnatović, ima ćerku Iskru.

– Ponašam se kao pravi otac prema njoj u svakom smislu. Ne vodim je u šoping, za to je zadužena mama, ali mi ništa nije teško. Odavno sam spreman da postanem otac i biću najsrećniji kada se to bude desilo. Verujem da kada bude pravi trenutak, desiće se i to – istakao je nedavno.

Što se tiče karjiere, voleo bi da ostvari uspeh i van granica naše zemlje.

– Snimio sam pesmu na engleskom i počeo da radim na internacionalnoj karijeri, ali zbog korone, to je stalo. Spremam jednu duetsku pesmu, a trudim se i radim na tome da napravim nešto i izvan naših granica – ispričao je Saša pa dodao da bi i u starosti svakako voleo da se bavi muzikom.

Saša Kovačević
24sedam/Katarina Mihajlović

– Voleo bih da i sa 50 ili 60 godina radim koncerte, a ako ne budem u mogućnosti, onda da se i u penziji bavim muzikom na bilo koji način.

Druženje sa Novakom Đokovićem

Teniser Novak Đoković je pevačev komšija, kao i rado viđšen gost u njegovom restoranu. S njim je, takođe, u odličnim i prijateljskim odnosima.

– Nole je nekoliko puta bio u mom restoranu, ali iskren da budem, nismo se videli nekoliko meseci zbog obaveza – izjavio je pevač.

Novak Đoković Profimedia

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike