Olivera Balašević odrastala bez oca, a onda ga je nazvala: Dobila je sasvim neočekivan odgovor

03.07.2021

21:01 >> 20:32

0

Suprugu poznatog kantautora je odgajala majka, a ona nikada nije prežalila što nije upoznala tatu

Olivera Balašević odrastala bez oca, a onda ga je nazvala: Dobila je sasvim neočekivan odgovor
Copyright Olivera Balašević, Printscreen/Youtube/

Supruga preminulog kantautora Đorđa Balaševića, Olivera Balašević je u emisiji „Usijanje“ govorila o porodičnom domu u kojem je ona godinama unazad živela sa Panonskim mornarom.

Kako ona kaže, kuća u kojoj živi je nekretnina koju je nasledio Đoletov deda, i u njoj danas živi nekoliko generacija.

Printscreen/Facebook

– Nije ovo nikakva estradna tekovina. Kuću je nasledio Đoletov deda od Steve Erdeljana. U nju sam došla sa 20 godina. Moj divni svekar govorio mi je da moram da završim fakultet i da ne smem da ostanem neobrazovana – seća je Olivera i objašnjava da danas tu odrastaju Đoletove i njene unuke.

Podsetimo, Olja je nedavno izdala knjigu „Planeta Dvorište“, u kojoj je pisala o svom detinjstvu i velikoj ljubavi prema sport sportu.

Printscreen TvKurir

Olivera je priznala da je odrastala bez očinske figure, ali da nikad nije žalila što oca nije upoznala, a njihov prvi kontakt bio je, sasvim neočekivan i neuspešan.  sama je odgajila majka, a ona nikad nije prežalila što nije upoznala oca. Kada se udala sa Balaševića, tada, mlada sportistkinja sa pregršte medalja, obratila se svom ocu, a odgovor koji ju je dočekao nije bio ohrabrujuć.

Printscreen/Youtube/Ata Images

– Nazvala sam ga, predstavila se svojim starim imenom i novim prezimenom (Olivera Balašević), objasnila mu, želela sam da ga informišem i o dve unuke. Pauza je dugo trajala, posle nekog vremena s druge strane izgovorio je: „Pogrešili ste“ – objašnjava Olivera za pomenuti medij.

Podsetimo, Đole je za života napisao brojne pesme i posvetio ih životnoj saputnici koja mu je bila inspiracija za sve što je radio.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike