Pričam iz ličnog iskustva! Tamara Milutinović: Muškarci žele moćnu ženu, ali ne znaju šta će s njom

04.07.2021

10:21

0

Autor: M. Gudžulić

Pevačica objašnjava u kakvoj se situaciji našla, pa ističe da po njenom mišljanju - jači pol pribegava manipulaciji, u trenutku kada ne zna kako sa nekim

Pričam iz ličnog iskustva! Tamara Milutinović: Muškarci žele moćnu ženu, ali ne znaju šta će s njom
Tamara Milutinović ATAImages/Antonio Ahel

Iako se trudi da svoju privatnost sačuva od javnosti, Tamara Milutinović kao gošća jedne emisije progovorila je o svom ljubavnom životu i, tačnije, krahovima koje je najčešće doživljavala. Po njenom mišljenju, objašnjava pevačica, iako muškarci žele jaku ženu pored sebe – uglavnom ne znaju šta će s njom, a kada se osete ugroženo, pribegavaju manipulaciji ne bi li je ponizili.

Upravo je tako odgovorila na postavljeno pitanje, da li muškarci pored sebe žele nekog ko je moćan – istakavši javno svoje iskustvo.

– Muškarci žele moćnu ženu, ali se na kraju ne izbore sa njom. Iz ličnog iskustva mogu da kažem da se ne izbore. Svi moji partneri su bili ostvareni i teško su se nosili sa mnom. Svi oni žele takvu ženu i, nekako, kada dođe to vreme, odnosno kada prođe neko vreme u toj vezi, oni se osete manje važnim i onda (se) uglavnom (koriste) manipulacijom, da ponize ženu – izjavila je ona u „Magazin Inu”.

Inače, kada je lično ona u pitanju, svojevremeno je naglasila da je zarad sreće i harmonije u odnosu uspela da sačuva deceniju dugu vezu od očiju javnosti.

Sa druge strane, pošto bude odlučila da stane na ludi kamen, to će zasigurno svi znati. Do tada, uglavnom ne priča o ljubavi javno jer ne želi da „na tome gradi karijeru, niti je to radila do sada”. Takođe, naglasila je kako nikada nije bila ljubavnica i da nijedan muškarac zbog nje nije ostavio svoju ženu.

– Kada sam voljena, dajem sve od sebe da tu ljubav i vratim. Uvek je bilo uzajamno davanje. Iza sebe sam imala dve duge veze. Kod mene je ljubav uvek uzajamna. Ako ne osetim povratnu reakciju od partnera, potpuno se gasim. S nekim ili „klikneš” ili ne – rekla je pevačica ranije za medije, govoreći o ljubavi.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti