Breskvica pokorila Vojaža u trendingu!

05.07.2021

15:51 >> 11:50

0

Bivši partneri u isti dan su objavili numeru, Mihajlo dva sata pre Anđele, a za sada je ona u prednosti što se tiče broja pregleda

Breskvica pokorila Vojaža u trendingu!
Breskvica i Vojaž ATAImages/Antonio Ahel

Nekadašnji tandem, Anđela Ignjatović Breskvica i Mihajlo Veruović Vojaž juče su u razmaku od samo dva sata izbacili nove singlove koji su se brzinom munje „primili“ kod publike, a fanovi „vode bitku“ čija pesma je bolja. Prema trenutnom pregledu trending pesama na Jutjub kanalu, Breskvica je u prednosti u odnosu na Vojaža i zauzima drugo mesto, dok je on na trećem.

Ovo je prva numera koju je Breskvica objavila nakon raskida sa Vojažom i nosi naziv „Srećan put“, u Toxic produkciji. Sama ju je pisala, a gotovo svaka reč je posvećena je upravo bivšem i okončanju njihove romanse. Pesma u ovom trenutku broji 1.836.428 pregleda.

Anđela Ignjatović Breskvica, Printscreen Youtube/Toxic

Trudim, predugo se trudim da prećutim
Kako voleo si samo da me mučiš
Da me menjaš, mislio si da me učiš
Da me mučiš
A ja se trudim
I tako svako veče bol zadržim
Izlaz tražim, al’ ga nema – to me guši
Sama u samoći bol zadržim

Prolaze dani, više se ne bojim
Danima me moliš i ti noći tužne brojiš
Svima se poveravaš i kažeš da me voliš
Niko ne zna pravu priču, pa ti lažnu krojiš

Anđela Ignjatović Breskica, Foto: Toxic

Prolaze dani, srce se boji, a ti nećeš čuti, pa se Bogu moliš. Kad tako lako pucaš mi u srce pravo, kažeš: „Nije mi do tebe više stalo“. Bon Vojaž, idi ljubavi moja, sve sam dala da bi bila tvoja, Bon Vojaž, tužna ljubavi moja, idi sam, budi sam… – glase reči nove numere mlade pevačice.

Sa druge strane, Vojažova pesma nije posvećena Breskvici, niti njihovoj ljubavi, ali je slušana, samo ne dovoljno da bi se našla na mestu ispred njene, a u ovom trenutku broji. 1.487.783 pregleda.

Mihajlo Veruović Vojaž, Printscreen Youtube/Generacija Zed

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti