Jovana Jeremić posle 10 godina na odmoru! Voditeljka otišla sa ćerkom na letovanje (FOTO)

04.07.2021

20:14 >> 19:29

0

Jeremićka je ranije izjavila da nikada sebi nije priuštila luksuz kakav je odmor, a po svemu sudeći, sada pokušava da nadomesti sve ono što je propustila

Jovana Jeremić posle 10 godina na odmoru! Voditeljka otišla sa ćerkom na letovanje (FOTO)
Copyright Jovana Jeremić, A.A/ ATAImages

Voditeljka Jovana Jeremić dospela je u središte javnosti nakon otkaza koji je dala Hepi televiziji posle decenije rada u ovoj medijskoj kući, bez ikakvog odmora. Po odlasku iz „srećne televizije”, sebi i ćerki je priuštila letovanje na crnogorskom primorju.

Kako je ranije ispričala, glavni razlog zbog kojeg je otišla sa Hepija je taj što želi da se posveti ćerki, jer se godinama unazad posvetila samo karijeri, a zapostavila porodicu. Jeremićka je najpre objavila selfi sa aerodroma na kojem pozira sa naslednicom i suprugom, koji ih je ispratio na ovo putovanje.

Jovana Jeremić, Printscreen Instagram/jovanajeremicmilosevic

– Budi dobar, vole te devojke – napisala je Jovana u opisu fotografije.

Nekoliko sati kasnije usledio je i snimak iz apartmana u kojem su odsele majka i ćerka, a voditeljka je napisala da je konačno na odmoru posle 10 godina. Ona je pokazala i kakav se pogled pruža iz smeštaja, a njena naslednica se odmah prošetala prostorijama.

Jovana Jeremić, Printscreen Instagram/jovanajeremicmilosevic

Podsetimo, Jeremićka je nakon odlaska iz medijske kuće u kojoj je radila priznala da je dobila brojne ponude za posao, kao i da je odbila platu od 250.000 dinara, jer joj je na prvom mestu porodica i dete, a tek onda karijera.

– Odlučila sam da odbijem platu od 250.000 dinara. Meni plata nije presudna, ali jeste važna, ali najvažnije je da ja ostanem dosledna sebi i svojim gledaocima. To znači da budem glas naroda u svojim emisijama, da budu zastupljene patriotske teme, da se ekranizuju nepravde običnog čoveka, jer sam novinar koji sluša i čuje patnju naroda. Pored toga mi je najbitnije da televizija na koju idem ima nacionalnu frekvenciju, jer će tu glas naroda kroz mene moći daleko da se čuje. Znam u životu šta mogu da doprinesem televiziji na kojoj radim, jer se sve kroz šoubiz meri kroz novac – rekla je Jovana ranije za „Blic”.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike