Milica Milša i njen suprug oporavljaju se od posledica korone: Ja sam prošla lakše, a Žarko teže, mnogi moji prijatelji su umrli...

15.12.2020

13:35 >> 13:07

0

Glumica tačno zna i gde se zarazila

Milica Milša i njen suprug oporavljaju se od posledica korone: Ja sam prošla lakše, a Žarko teže, mnogi moji prijatelji su umrli...
Copyright Foto: Printscreen Youtube

Glumica Milica Milša i njen suprug, scenarista Žarko Jokanović, preležali su pre nekoliko dana koronavirus, ali se i dalje nisu u potpunosti oporavili. Ona se sa virusom borila u kućnoj izolaciji, dok je Žarko nekoliko dana proveo u bolnici, a sada je otkrila da i dalje osećaju posledice bolesti.

– Gospođa korona je prošla i ostavila svoje đubre koje moramo da očistimo. Žarkov oporavak će trajati duže, zato je i opasno, jer je posledica koja je kod njega ostala zapaljenje pluća. Ja sam dobro, ali do poslednjeg momenta niste sigurni kako će se završiti, ja sam prošla lakše, a Žarko teže. Mnogi moji prijatelji su umrli – rekla je Milica prilikom uključenja u jutarnji program Prve televizije, pa se osvrnula na posledice koje je ona imala nakon bolesti:

– Kod mene je korona ostavila povišene parametre jetre, ja sam to sređivala prirodnim prepratima – kozjom surutkom i još nekim prirodnim preparatima. Ja sam skroz dovela te parametre u red, nisam imala velikih posledica, nisam imala onaj stravični premor. Ali moj prvi izlazak napolje posle korone, u samoposlugu i do apoteke, ja sam tada shvatila da ne hodam svojim hodom. Osetila sam se kao da me neko vuče za leđa, za kaput, kao da ne hodam svojim hodom.

Antonio Ahel/ATAImages

Milica je kazala i da su se i ona i Žarko zarazili koronom na jednom snimanju.

– Znam kako smo se zarazili, u kadru od kolege koji se zarazio igrajući predstavu sa drugim kolegom, i tako smo se mnogi zaražavali, u tom istom kadru – izjavila je Milša.

PROČITAJTE JOŠ:

Ništa je drugo ne zanima! Dara Bubamara posvećena je dečku i vežbanju u teretani

Edita Aradinović nije talentovana samo za pevanje: Veštinom oduševila obožavaoce (FOTO)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike