Željko Samardžić potresen iznenadnom smrću nesuđenog zeta, di-džeja Igora Garniera: Bio je divan momak

05.07.2021

11:12

0

Muzičar je, svojevremeno, bio u vezi sa pevačevom ćerkom Minjom. Njihova ljubav trajala je godinama

Željko Samardžić potresen iznenadnom smrću nesuđenog zeta, di-džeja Igora Garniera: Bio je divan momak
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/Prinstcreen/Instagram

Posle iznenadne smrti di-džeja Igora Garniera, nesuđenog zeta Željka Samardžića, pevač je za 24sedam ispričao koliko mu je ova vest teško pala. Iako nisu bili u kontaktu otkako se muzičar preselio u Ameriku, veoma je potresen, kao i ostatak porodice.

– Svima nam je žao Igora. On je bio jedan divan momak i odličan muzičar. Minja nije imala kontakt sa Igorom otkad je otišao u Ameriku, kao ni ja. Žao nam je Igora i njegove porodice. Neka mu je laka zemlja i pokoj duši – izjavio je za 24sedam Željko.

Željko Samardžić ATAImages/ Antonio Ahel

Di-džej Igor Garnier sinoć je iznenada preminuo u 31. godini, u Vašingtonu. Pao je usred treninga i uprkos tome što je Hitna pomoć brzo reagovala, prema nezvaničnim informacijama, najverovatnije mu je stalo srce i lekari su mogli samo da konstatuju smrt.

Nekoliko godina, bio je u vezi s Minjom, ćerkom Željka Samardžića, pre nego što je otišao u Ameriku. Radio je i na njenim pesmama, a pojavljuje se kao maneken u njenom sportu za „Budući moj”. Jednom prilikom, domaći mediji spekulisali su o Minjinom i njegovom venčanju, ali par je odustao od te namere. Da je, s druge strane, bila rešila da gradi karijeru u Americi, izjavio je da bi je rado podržao.

Sa muzikom, prvi put se susreo kada je imao šest godina.

Pohađao je muzičku školu i učio je da svira klavir. Nakon toga, upisao je srednju muzičku, gde je učio i o muzičkoj produkciji, te teoriji muzike i klaviru. Nakon završetka srednje upisao je Evropski muzički univerzitet, smer audio inženjerstvo, gde je završio osnovnu muzičku produkciju i zvučnu tehniku.

Tokom karijere, imao je nekoliko sastanaka sa Džastinom Biberom i čuvenim producentom Kvinsijem Džonsom, koji stoji iza najvećih hitova Majkla Džeksona.

Poslednjih godina, radio je uz jedno od najvećih imena elektronske muzike, Erika Prica. Iza sebe, ostavio je nekoliko veoma uspešnih albuma i mnoštvo nastupa širom bivše Jugoslavije i Amerike. Jedna od njegovih napopularnijih pesama je „Milka Canić”, obrada numere „Barbra Strajsend” sastava Dak Sos.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike