Dobro je iskoristila momenat! Vojaž prvi put o novoj pesmi Breskvice

06.07.2021

19:16 >> 20:49

0

Autor: Marija Mitić

Bivša devojka Mihajla Veruovića objavila je hit numeru u kojoj spominje njegov nadimak, zbog čega mnogi misle da mu je pesma posvećena

Dobro je iskoristila momenat! Vojaž prvi put o novoj pesmi Breskvice
Copyright Vojaž i Breskvica, Foto: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages

Bivši par, Mihajlo Veruović Vojaž i Anđela Ignjatović, alijas Breskvica objavili su nove pesme pre par dana, u razmaku od samo dva sata, što je mnoge navelo da pomisle da su nakon raskida postali rivali.

Kako Breskvica u novoj pesmi pominje rečenicu na francuskom jeziku “Bon Voyage”, što u prevodu znači srećan put, svi su sa nestrpljenjem očekivali komentar Vojaža o ovoj numeri, koja već pretenduje da će postati veliki hit.

On je sada prokomentarisao novi hit bivše devojke, pa rekao da je odabrala pravi momenat da je objavi.

Breskvica i Vojaž ATAImages/Antonio Ahel

– Skroz je ok pesma. Ne mislim da je bilo kakva provokacija, mislim da je dobro iskoristila momenat. Siguran sam da bi ona napravila uspeh i da u pesmi ne peva o meni. Nema zle krvi sa moje strane – rekao je Vojaž za Dnevni Avaz.

On se potom osvrnuo i na njihov raskid.

– To je jedno jako lepo vreme, koje je sada iza nas. Stvar je u tome da čovek radi na sebi, što sam ja definitivno radio ovih pola godine i mislim da će se rezultati toga videti uskoro.

Mihajlo Veruović Vojaž, Foto: ATAImages/ A.A.

– Mislim da je ovo moja godina, da ću konačno pokazati ko sam. Planiram još dva internacionalna dueta sa velikim, zapadnim zvezdama i još dosta solo projekata – rekao je pevač u usponu.

Vojaž je trenutno 35. u svetskoj trending listi sa pesmom “Bounce” koju je radio sa grčkom zvezdom, reperom Snikom, a koju je objavio istog dana kad i njegova bivša devojka.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike