Džala Brat se skinuo i pokazao pločice! Reper smršao 30 kilograma (FOTO)

08.07.2021

11:17 >> 11:49

0

Jedan od najpopularnijih muzičara mlađe populacije uspeo je da skine višak kilograma i salo pretvori u mišiće, a njegovo novo izdanje je oduševilo nežnij

Džala Brat se skinuo i pokazao pločice! Reper smršao 30 kilograma (FOTO)
Copyright Džala Brat i Buba Koreli, Antonio Ahel/ATAImages

Reper Džala Brat napravio je šok transformaciju. Naime, on se pre izvesnog vremena pohvalio pratiocima koliko je smršao, a nakon posebnog režima ishrane i napornih treninga, on je smršao 30 kilograma.

Salo je pretvorio u mišiće, a zbog njegovih pločica na stomaku, devojke su gotovo poludele. Naime, reper je pozirao pokraj bazena, te pratiocima pokazao svoje novo, preplanulo i mišićavo izdanje.

Džala Brat se prepolovio, a zbog svojih mišića sigurno će biti pravi mamac za nežniji pol.

Ispod objavljene fotografije nizale su se pohvale i oduševljenja korisnika društvenih mreža muzičarevom promenom.

– „Uradio se brat, nema šale”, „Kakva si mašina”, „Šta uradi, svaka čast”, „Zver”, „Odlično, sjajno izgledaš, ali nemoj više da mršaviš”, „Brate, izgledaš odlično, ponosan sam na tebe” – bili su samo neki od komentara koje su mu fanovi uputili na Instagramu.

Podsetimo, ranije je reper pokazivao rezultate svojih napornih treninga, ali niko nije mogao da vidi pravu sliku jer se gotovo uvek fotografisao u majici, te njegove pločice nisu dolazile do izražaja

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike