Mirjana Karanović za 24sedam o odluci suda: Šta mene briga za tužilaštvo! Ne želim da vidim Lečića!

13.07.2021

08:51

0

Glumica tvrdi da je glumčevo ponašanje bilo nedolično, prema snimku koji je čula

Mirjana Karanović za 24sedam o odluci suda: Šta mene briga za tužilaštvo! Ne želim da vidim Lečića!
Copyright Mirjana Karanović ATA Images/ Antonio Ahel

Glumica Mirjana Karanović komentarisala je za 24sedam nezvaničnu odluku Višeg javnog tužilaštva, prema kojoj su odbacili optužbe krivične prijave za silovanje Danijele Štajnfeld koju je podnela protiv kolege Branislava Lečića.

Branislav Lečić ATAImages/Antonio Ahel

I dok deo javnosti smatra da bi glumica mogla sada da promeni stav, ona i dalje stoji pri tome da se Lečić nedolično ponašao, misleći na snimak razgovora između Danijele i Branislava koji je isplivao u javnosti.

Ptintscreen/YouTube N1

– Kada je sve isplivalo u javnost, ja sam iznela svoj stav povodom njegovog ponašanja u snimku gde se čuje kako razgovara sa Danijelom Štajnfeld. Šta mene briga za tužilaštvo, imam stav o tome šta sam čula i to je nedopustivo. Znam da glumci koji su tada radili sa Danijelom i Lečićem na toj predstavi tada to nisu odbacili. Takođe, ja njega nisam optužila za silovanje, nego za ponašanje prema koleginici, a u šta ja lično verujem to je moja stvar – kaže Karanovićeva za 24sedam, dodajući da je odluka tužilaštva da odbaci optužbe pitanje prava i procedure, te da su njeno mišljenje o slučaju mnogi pogrešno razumeli.

Na naše pitanje da li to znači da nije promenila mišljenje o kolegi, kao i da li ga je srela otkako je afera isplivala u javnosti, glumica je ostala kategorična.

– Nisam ga srela i ne želim više nikad da ga vidim – poručila je Karanovićeva.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike