Koleginica prozvala Teodoru Džehverović zbog čestitki od 500 evra, pa joj takla i u ono čime se najviše diči!

16.12.2020

09:44 >> 11:34

0

Katarina Grujić je iznela svoje mišljenje o mladoj koleginici

Koleginica prozvala Teodoru Džehverović zbog čestitki od 500 evra, pa joj takla i u ono čime se najviše diči!
Copyright Teodora Džehverović, Foto: Printscreen Youtube,,Premijera"

Teodora Džehverović privukla je veliku pažnju javnosti odlukom da snimanje rođendanskih čestitki naplaćuje 500 evra obožavaocima. To je izazvalo negodovanje ne samo onih koji je vole, nego i brojnih njenih kolega, kojima se sada priključila i Katarina Grujić. Ona se priklonila Slobi Radanoviću, koji je, nadahnut svojom nekadašnjom cimerkom sa imanja u Šimanovcima, počeo da snima čestitke onima koji uplate novac u humanitarne svrhe.

– Svačije ponašanje i svačije delo opisuju tog nekog, ja ne mogu da pričam u njeno ime. I pre Slobe ja sam radila akciju za licitiranje, pa sam onoga ko je uplatio najviše novca u humanitarne svrhe izvela na kafu da se upozna sa mnom. I odradili smo to uspešno – rekla je Katarina za Star, pa dodala:

– Sve čestitke snimam kao i Sloba. Tražim dokaz da su poslali deset poruka za bolesnu dečicu. Teodoru ne bih komentarisala jer mislim da svako ima pravo da radi šta hoće, ali tvoje delo je tvoje ponašanje.

ATAImages/ Antonio Ahel

Kako Teodora ima više pregleda na Jutjubu od mnogo većih zvezda, čime se posebno diči, Grujićeva se osvrnula i na to.

– Oko pregleda na Jutjubu se ne opterećujem, meni ako neka pesma uđe u uši, to je to. Kada nije postojalo uplaćivanje pregleda pre deset godina, ja sam imala 38 miliona za pesmu. Više volim da je sve regularno, džaba ti 50 miliona ako dođeš na nastup i pet ljudi ne zna pesmu. Ja ne verujem tim brojkama – zaključila je ona.

PROČITAJTE JOŠ:

Verica Rakočević poručila: Da prođe sve što nas je plašilo, da se više družimo, grlimo u novoj eri, da se ne plašimo, da se radujemo

Izgleda mladoliko, ali ne podržava estetske korekcije: Slađa Delibašić ne voli kada su devojke botoksirane

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Star

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike