Emotivno! Karleuša prvi put o tetki Danijeli: Svaki dinar je trošila na mene i učila sa mnom (FOTO)

15.07.2021

12:16 >> 12:19

0

Jelena se raspisala u željama upućenoj ženi koja joj je kao druga majka, ne krijući šta je sve za nju Divnina sestra činila od rođenja, te rasplakala mno

Emotivno! Karleuša prvi put o tetki Danijeli: Svaki dinar je trošila na mene i učila sa mnom  (FOTO)
Copyright Instagram printscreen/ karleusastar

Jelena Karleuša bila je veoma vezana za majku, a prisan odnos od malena je ostvarila sa tetkom Danijelom, koja joj je posle iznenadnog gubitka Divne najveća uteha.

Prošle večeri, Jelena je proslavila rođendan svoje tetke u jednom beogradskom restornu, te je po prvi put otkrila detalje njihovog odnosa. Poznato je da je tetka kao druga majka, a tako i Karleuša svoju doživljava.

– Danijela, rođena sestra moje majke, moj najveći prijatelj i podrška, najvatreniji navijač, moja krv, žena uz koju sam odrasla, žena koja je svaki dinar kao devojka trošila na mene, koja je učila sa mnom kao što sad uči sa Atinom i Nikom, koja je išla na roditeljske i krila moje neopravdane, žena sa kojom sam prvi put izašla u provod da Divna ne zna… – napisala je ona, a zatim otkrila kakva je njena tetka.

– Zajedno smo prošle mnogo mnogo teških trenutaka u životu ali nju život nije promenio, zauvek je ostala ona ista Danče, vesela i iskrena kao dete, nasmejana, vedra, neiskvarena… Uz moju majku je bila do poslednjeg momenta. Zaslužuješ svu sreću ovog sveta Danče mio… Srećan rođendan, da u ovoj godini ostaviš cigare, smršaš i da ti nađemo divnog čoveka kakvog dobra duša kao ti zaslužuje – poručila je u dahu pevačica svojoj tetki, s kojom je uvek možemo videti na svim njenim važnim događajima u javnosti. U komentarima ispod ove objave, mnogi su napisali da su se rasplakali.

Podsetimo, Karleušina tetka bila je uz svoju sestru, Jeleninu majku, tokom čitave njene borbe sa bolešću. Danijela je, inače, medicinska sestra u Univerzitetskoj dečjoj bolnici “Tiršova”, a tokom vremena korone, Karleuša joj je davala neizmernu podršku.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike