Detalji romantične godišnjice braka Ane i Švajnija: Pet godina ljubavi proslavili u Veneciji (FOTO)

16.07.2021

11:11 >> 11:17

0

Bračni par više od pet dana uživao je u Italiji i to upravo na mestu gde su se i venčali 2016. godine, a paparaci su ih pratili sve vreme

Detalji romantične godišnjice braka Ane i Švajnija: Pet godina ljubavi proslavili u Veneciji (FOTO)
Copyright Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger, Profimedia

Ana Ivanović i njen suprug Bastijan Švajnštajger venčali su se 12. jula 2016. godine i napravili slavlje u Veneciji, a par je sada uslikan na istom mestu u periodu kada su izgovorili sudbonosno “da”.

Venčanje Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera, Profimedia

Teniserka i fudbaler proveli su nekoliko dana u Veneciji, a kamere su ih stalno pratile. Njih dvoje fotografisanu su u nekoliko navrata, na mestima gde su se provodili sami – tokom šetnje gradom, vožnjom brodićem, pravili su selfije, grlili se…

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger, Profimedia

Par je najpre posetio Rim, gde su obilazili znamenitosti u centru italijanske prestonice i to sa turističkim vodičem. Jedan od razloga što su se duže zadržali u Rimu jeste i Bastijanova želja da odgleda utakcimu između Italije i Švajcarske.

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger, Profimedia

Bivšu teniserku i bivšeg nemačkiog fudbalera paparaci su sada uhvatili kako odlaze iz Venecije, tačnije dok su plovili čamcem, a bili su vidno raspoloženi. S obzirom na to da su slavili godišnjicu braka, ovo romantično putovanje proteklo je bez njihovih sinova Luke i Leona, koji ovog puta nisu boravili sa mamom i tatom.

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger, Profimedia

Ana je bila veoma raspoložena, kao i njen suprug, tokom romantične plovidbe po suncu dok su razgledali okolinu.

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger, Profimedia

Bračni par obukao se opušteno, te je Ivanovićeva na sebi imala belu majcu i farmerke, a kosu je vezala u punđu. Bastijan je bio ipak nešto elegantniji, a obukao je plavu košulju i pantalone.

Profimedia

Ona je nedavno ispričala da uživa u ulozi majke, a potom i kakav je njen brak sa Švajnštajgerom, koliko se njihova razmišljanja razlikuju, ali i koliko je njen suprug posvećen deci.

– Smatram da je veoma važno što sam u prilici da se u prvih nekoliko godina razvoja svoje dece stalno nalazim uz njih i što sam dane karijere i napornih treninga i rada završila pre majčinstva. Priznajem, toliko obaveza imam oko dece i brige za njihovo odrastanje, da na kraju dana obično budem umorna za sve ono što sam želela da učinim sebi. Ipak, deca su u takvom uzrastu da ne želim ništa više od toga da provodim vreme s njima i svakog dana otkrivam nešto novo o njima – rekla je Ana u intervjuu za jedan nemački magazin.

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger, Profimedia

Ivanovićeva priznaje da su ona i suprug jedno drugome velika podrška i da im je oboma porodica veoma bitna.

– Podržavamo se jer znamo kroz šta je prolazio onaj drugi. Naravno, daleko je naš brak od idealnog, ali zar tako nešto postoji? Oboje znamo koliko je nekada bila teška odvojenost od porodice, koliko je izazovno bilo da fizički i mentalno dostignete svoje granice. Oboje znamo šta je predaja, ali Bastijan takođe zna i uzbuđenje kada se penjete na planinu Olimp, kada osvajate titule. Sve smo to prošli oboje. Zato sada oboje jednako cenimo što smo u novim fazama naših života i jednako nastojimo da se posvetimo porodici koju smo zasnovali, da uživamo u svemu što smo propuštali.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike