Maja Berović će celo leto da provede družeći se s publikom: Dosta sam odmarala, sad planiram album!

17.07.2021

07:55 >> 07:42

0

Pevačica ne krije koliko se uželela nastupa, a nova pesma i za nju je pravo osveženje, kako je nešto drugačija od onoga na šta su njeni fanovi navikli

Maja Berović će celo leto da provede družeći se s publikom: Dosta sam odmarala, sad planiram album!
Maja Berović - Copyright Maja Berović ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Maja Berović posle duže pauze vratila se pred publiku i uopšte ne krije koliko se bila uželela nastupa. Celo leto će provesti družeći se sa publikom, a osim tek nekoliko dana odmora, u planu joj je i album, na kom već vredno radi, priznala je gostujući u jednoj emisiji.

– Mislim da je odmora bilo dosta, ali, naravno, naći će se tu par dana za malo odmaranja, nekog mora, ja sam letnji čovek, ne mogu ja bez toga, ali više će se raditi. U planu je novi album koji se planira za iduću godinu, tako da sada polako osluškujem pesme i radim na tome, radujem se, jer sam ove godine odmorila što se tiče albuma, ali iduća godina će definitivno biti u znaku novih pesama – otkriva Maja za „Premijeru”, pošto se posle pauze pojavila pred beogradskom publikom i uživala.

Pročitajte još:

– Jako mi je drago da vas vidim, uželele sam vas se, pravo da vam kažem. I publike i novinara. Jedva sam čekala da krenem da nastupam, baš sam srećna – iskrena je bila pevačica.

Ovom prilikom, takođe, osvrnula se i na proslavu 34. rođendana, koji je obeležila u društvu supruga Alena u porodičnom domu u Austriji.

– Provela sam se super. Slavila sam u Gracu. Iskrena da budem, nisam imala neke velike želje sem da počnemo normalno da živimo, eto, to su mi bile želje. Do toga je došlo – uz osmeh je rekla Maja.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike