Relja Popović, posle Nikolijinog porođaja: Mnogo te volim i mnogo si hrabra! (FOTO)

17.07.2021

12:37 >> 12:44

0

Reper i pevačica po drugi put su se ostvarili kao roditelji. Još jednom, dobili su devojčicu, a on tim povodom nije krio radost

Relja Popović, posle Nikolijinog porođaja: Mnogo te volim i mnogo si hrabra! (FOTO)
Copyright Nikolija Jovanović i Relja Popović ATAImages/Antonio Ahel

Nikolija Jovanović porodila se danas u Narodnom frontu i po drugi put se ostvarila u ulozi majke jedne devojčice. Tim povodom, njen dugogodišnji partner Relja Popović oglasio se na društvenoj mreži Instagram i nije skrivao radost uz do sada neviđenu fotografiju trudne izabranice.

– Postali smo mama i tata još jedne divne devojčice! Nikolija, mnogo te volim i mnogo si hrabra! – poručio je reper u okviru svojih storija na pomenutoj društvenoj mreži.

Nikolija Jovanović i Relja Popović Instagram screenshot

Podsećanja radi, Nikolijina majka i poznata pevačica Vesna Zmijanac je nešto ranije potvrdila pisanja pojedinih medija, pa istakla za „Pink.rs” da jedva čeka da vidi unuku. Ona je naglasila da su mama i beba dobro, ali i da ne zna kada će moći da im ode u posetu u porodilište, zbog čitave epidemiološke situacije.

– Jeste, istina je. Nikolija se porodila pre 10, 15 minuta, presrećna sam. Nismo se još čule, ali jedva čekam da ih vidim, ne znam da li ću moći da uđem u porodilište, ali videćemo. Jedva čekam zaista! Nikolija i beba su dobro – naglasila je ona tada.

Nikolija i Relja, inače, već imaju jednu ćerku, Reu.

– Tačno je, postao sam tata još jedne princeze! Nikolija i beba su dobro, sve je u najboljem redu, jedva čekam da ih vidim! Šta da kažem drugo, osim da smo presrećni – poručio je za pomenute medije Popović, kog su lepe vesti, ianče, zatekle u Makedoniji, gde je imao nastup.

Reper je, zatim, odmah krenuo put Beograda, pa i odlučio da se o svemu oglasi na Instagramu, što je sve njegove fanove obradovalo.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike