Stigla nova prijava! Telohranitelj Kris Džener traži odštetu od tri miliona dolara!

17.07.2021

21:35 >> 20:39

0

Autor: Marija Mitić

Nekadašnji pripadnik obezbeđenja poznate rijaliti zvezde tvrdi da je od nje doživeo doživeo sek*ualno uznemiravanje, neprijateljsko radno okruženje, rasnu

Stigla nova prijava! Telohranitelj Kris Džener traži odštetu od tri miliona dolara!
Copyright Kris Džener, Foto: Profimedia

Nekadašnji pripadnik obezbeđenja Kris Džener, Mark MekVilijams tužio je ovu bogatašicu prošle godine za  s*ksualno uznemiravanje. Parnica se nastavila sada, a on od poznate rijaliti zvezde traži čak tri miliona dolara odštete.

Naime, u sudskim dokumentima navedeno je da je Kris pokazala “obrazac neželjenog i nepristojnog sek*ualnog ponašanja”. Takođe se tvrdi da je na radnom mestu ovaj telohranitelj doživeo “sek*ualno uznemiravanje, neprijateljsko radno okruženje, rasnu i rodnu diskriminaciju”.

Profimedia

– Tužilac pokušava da nadoknadi štetu koja je nastala neželjenim seksualnim i polnim uznemiravanjem. Tužilac se u više navrata žalio nadležnima i ljudskim resursima, ali poslodavac nije preduzimao nikakve mere – piše u novoj prijavi.

Mark je naveo da mu je Kris, između ostalog, masirala vrat, ramena, ruke i leđa bez pristanka, stavljala ruku na bedro i prepone i dodirivala zadnjicu.

Kris je još ranije negirala sve ove optužbe.

– Kris Džener i Kortni Kardašijan poriču potpuno lažne tvrdnje bivšeg telohranitelja Marka MekVilijamsa – rekao je porodični advokat tada za Mail Online.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike