Rešio da je odvede kući: Kamila Kabeljo za praznike u karantinu sa Šonom Mendesom i njegovim roditeljima

16.12.2020

15:19 >> 14:41

0

Do sada su bili u njenom domu, a 2021. dočekaće u Kanadi

Rešio da je odvede kući: Kamila Kabeljo za praznike u karantinu sa Šonom Mendesom i njegovim roditeljima
Šon Mendes, Kamila Kabeljo - Copyright Profimedia

Kanadski pevač Šon Mendes (22) odlučio je da za praznike ode kući u rodni Pikering i da sa sobom povede devojku Kamilu Kabeljo (23), od koje ne želi da se odvaja za Božić i Novu godinu, pa će ona videti kako izgleda živeti sa njegovim roditeljima.

Pročitajte još

– Vraćam se u Pikering. Kamila ide sa mnom i bićemo u karantinu u kući mojih roditelja, ponovo ću biti u svojoj dečačkoj sobi. Za praznike smo sa mojom užom porodicom. Ne sećam se kad sam se poslednji put ovoliko radovao nečemu – bukvalno odbrojavam minute – rekao je on za „People”.

Kamila njegove roditelje poznaje odranije i veoma je bliska sa njima, a Šonov otac je već zove snajkom.

Kabeljo i Mendes su bili prijatelji od 2014. godine, a u julu 2019. otkrili su da su u vezi koja je veoma brzo postala ozbiljna, pošto je pevač nedavno priznao da su već razgovorali o veridbi, istakavši da jednostavno zna da je ona prava.

– Prava osoba treba da bude tvoj najbolji prijatelj, a ona mi je to bila godinama. Ona bez uzdržavanja iskazuje ljubav i naučila me je šta znači biti ranjiv i iskren u vezi. Ona je hrabra u ljubavi i ja neprestano učim od nje – izjavio je Mendes.

Profimedia

Podsetimo, većinu 2020. godine Šon je proveo sa Kamilom u karantinu u njenom Majamiju, a nedavno je priznao i da je za sve pesme na njegovom novom albumu inspiracija bila upravo ona.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike