Opljačkana Ljupka Stević: Provalnik ušao kroz prozor u stan, pa sa sobom odneo nakit i 10.000 evra!

18.07.2021

09:55

0

Ovo je, inače, treći put da se pevačici ovako nešto dešava

Opljačkana Ljupka Stević: Provalnik ušao kroz prozor u stan, pa sa sobom odneo nakit i 10.000 evra!
Copyright Ljupka Stević ATA Images/Antonio Ahel

Prethodne noći, na meti provalnika bio je stan Ljupke Stević u Beogradu. Nepoznata osoba kroz prozor je ušla u pevačicin životni prostor, pa sa sobom odnela, piše „Kurir”, 10.000 evra, kao i veću količinu zlatnog nakita. Za to vreme, inače, ona je bila u Crnoj Gori, zbog poslovnih obaveza. Imala je nastup, ali čim je saznala šta se dogodilo krenula je nazad u srpsku prestonicu.

Prema daljim navodima, pevačica se u Beograd vratila jutros oko šest sati, pa dala izjavu policiji, koja je napravila uviđaj. Inače, ovo nije prvi put da joj se ovako nešto dešava, već čak treći.

Pročitajte još:

Podsećanja radi, protekli put ovakvu dramu doživela je u oktobru 2015, kada joj je iz stana, prenosili su mediji, ukraden pištolj, novac i nakit.

– Zatekla sam premetačinu kada sam se vratila iz grada. Odmah sam obavestila policiju i u kratkom roku su bili tu. Ono sto sam mogla da primetim da nedostaje to je pištolj, novac, nakit. Prespavala sam u hotelu i danas je opet policija bila u toku dana na uviđaju. Detalje ne smem da iznosim zbog istrage. Pod velikim sam stresom kao i moje komšije. Plašim se za svoju bezbednost i molim medije da ne iznose detalje u javnost kako ne bi naškodili celom procesu istrage – rekla je, između ostalog, ona tada.

Posle nove pljačke, pokušali smo da stupimo s njom u kontakt, ali se nije oglašavala.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike