Otac oboleo od kancera, ostala bez bake, bivši čeka dete s drugom: Teška godina za hrvatsku voditeljku

18.07.2021

12:07 >> 12:25

0

Nandi Uzelac pronašla je način kako da ustane s osmehom, posle bure koja ju je snašla

Otac oboleo od kancera, ostala bez bake, bivši čeka dete s drugom: Teška godina za hrvatsku voditeljku
Copyright Nandi Uzelac Instagram screenshot / nandi_uzelac

Hrvatska voditeljka Nandi Uzelac najnovijom objavom na društvenoj mreži Instagram otkrila je koliko se suza krije iza njenog osmeha, koji je posle dužeg vremena uspela da razvuče. Ispod fotografije, javno je pobrojla probleme koji su je snašli, a onda i pokrenula pravu lavinu komentara. Brojni pratioci pružili su joj reč kako utehe, tako i podrške, posle krajnje dramatičnog perioda.

– Evo vam, napokon, iskrene objave… Skoro godinu dana nakon što je ista uslikana! Imala sam jako težak period, jako. U strahu od straha šta se sve izdogađalo – počela je Nandi.

– Tata mi je dobio tumor na plućima, njegova mama, a moja baka, umrla. Druga je loše i sitno odbrojavamo. Onda se zarundalo i u ljubavi. Moja dugogodišnja ljubav je napravila dete drugoj, za šta sam ja saznala preko trećih ljudi… Vraćati se?! Zato sam i bila Kamila, ako ste primetili, ali meni je dosta! Onda je krenulo rundanje kada sam zapela u nekvalitetnmom odnosu, s problematičnom osobom. Da ne idem u detalje… – pisala je ona.

– Zbilja godina za pamćenje i štošta me je naučila. Da izdržim! Da istrpim! Da budem jaka i svoja. Sve ovo vama sad zvuči konfuzno, nedorečeno… Ono što je sigurno je da sam se kao leptir izdigla, u svom stilu i našla svoj put. Svoja! Jaka i emancipovana. Opet vesela… Opet ambiciozna. A sve ćete naći jednom u mojim memoarima, ali ko zna kad. Do tada, verujte, ja sam hrvatska Ava Gardner – zaključila je.

Objava je naišla na veliki odaziv javnosti, a Nandi je u razgovoru za tamošnje medije malo i proširila svoju tešku priču.

Nandi Uzelac, Instagram screenshot / nandi_uzelac

– Ljudi odbijaju da napišu i podele bilo šta osim idile. Samo se objavljuju glamurozne i nerealno srećne objave. Suludo! To nije život, iskreno govoreći, svi imamo problema. Prolazim kroz tešku godinu. Znate ono razdoblje kada sve što dotaknete, ne samo da ne ide onako kako ste zamislili već se doslovno urušava hram snova… Otac mi je na brojnim pregledima, baka mi je umrla pre dva meseca i druga je jako loše. Te žene su me odgajale i veoma sam vezana za njih – istakla je za „Story.hr” ona, pa dodala kako niko nikada nije spreman za gubitak člana porodice, ma koje godine da su u pitanju, nakon čega se osvrnula na ljubavnu situaciju.

– Pretpostavljam da kako zračimo tako i privlačimo pa se shodno tome sve to manifestuje i na mom ljubavnom polju. Poznata sam kao osoba koja drži svoj privatni život daleko od očiju javnosti. Ne volim da moj ljubavni život bude deo kuloara i priča uz kafu. Nikad nisam nikog javno imenovala ni deklarisala kao dečka. To nameravam tek kad budemo korak do zajedničkog života ili braka. Ono što mi se dogodilo u poslednjih godinu dana može drugima poslužiti i kao lekcija. Memoari mi ne ginu jednog dana, doslovno meksička sapunica – počela je ona.

– Sada već bivši dečko napravio je drugoj devojci dete i mudro prećutao taj detalj. Od tada se interno zezamo da sam Kamila. Ne treba napominjati kako se žena oseća u tom trenutku. Posramljeno, degradirano, pobrkane emocije… A niste krive! Govorili su mi da ne pričam o tome i nisam. Ne želim ulaziti u detalje, ali kada sam malo zastala shvatila sam kako verovatno nisam jedina žena u toj situaciji i da zbilja ne trebate misliti da je problem u vama – naglasila je Splićanka, nakon čega je otkrila i kako je nakon bolnog saznanja ušla u vezu s jednim fudbalerom, čije ime ne želi ni da spomene.

– Za njega imam samo reči hvale, ali došao je u trenutku kada nisam bila spremna za određene stvari. Svakako ostali smo prijatelji i tu smo jedan za drugog. Moja tradicija je da ne volim da iznosim imena… – rekla je, pa dodala da ne gubi ni veru ni nadu, kada je ljubav u pitanju.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike