Tanja Savić zaprošena na nastupu: Njen odgovor je urnebesan! (VIDEO)

18.07.2021

16:03 >> 16:22

0

Autor: Marija Mitić

Nepoznati muškarac prišao je bini pa je od pevačice zatražio mikrofon, kako bi ono što želi da kaže čuli svi u dupke punom klubu

Tanja Savić zaprošena na nastupu: Njen odgovor je urnebesan! (VIDEO)
Copyright Tanja Savić, A.A./ ATAImages

Na jednom od nastupa pevačicu Tanju Savić zaprosio je fan iz publike!

Kako se vidi u video snimku koji je postao hit na društvenim mrežama, nepoznati muškarac prišao je bini pa je od pevačice zatražio mikrofon, kako bi ono što želi da kaže čuli svi u dupke punom klubu.

– Želim da se udaš za mene? Zašto da ne? Pa ljubav na prvi pogled – rekao joj je, dok je Tanja imala urnebesan odgovor.

– Čekaj, momak je ladno napisao ‘udaj se za mene’. E svaka ti čast na hrabrosti, ali se ne bi usrećio veruj mi, ovi moji ljudi znaju kakva sam ja. Nisam ja laka za saradnju – odgovorila mu je, dok je publika ovaj smeli gest i njen zanimljiv odgovor podržala aplauzom.

Podsetimo, iako Tanja već duže vreme nije u dobrim odnosima sa suprugom Dušanom Jovančevićem, oni su još uvek zakonski u braku, a pevačica je jednom prilikom istakla da će se razvod sigurno brzo realizovati.

Pre nešto više od godinu dana, Tanjin suprug Dušan Jovančević odveo je decu u Australiju, bez kako ona kaže, njenog znanja. Pevačica je nakon velike borbe i agonije u svoj dom, 21. juna, konačno dovela sinove Maksima i Đorđa pored kojih sada provodi svaki slobodan trenutak.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike