Sloba o porodici, podizanju sina Damjana, pa nastupima s rukom u gipsu: Nije bilo lako, ali je dobro za bakšiš!

30.06.2024

18:05

0

Dečaka planira da nauči da bude zahvalan, te da za stvari koje želi - mora i da se potrudi

Sloba o porodici, podizanju sina Damjana, pa nastupima s rukom u gipsu: Nije bilo lako, ali je dobro za bakšiš!
Sloba Radanović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevač Slobodan Radanović je tokom jednog televizijskog pojavljivanja porazgovarao na razne teme, ali najpre o nastupu s rukom u gipsu, što mu i ne pada baš tako lako.

„Nije me niko kleo!"

- Bilo je teško nastupati sa gipsom od prstiju do lakta, pošto je vrućina, pogotovo na Kipru, ali dobro je za bakšiš (smeh). Sad je super, prolazi polako, biće dobro... Nije me niko kleo, to su sve neke gluposti, uvek se tako nešto desi iz nehata. Neka je na ruku - kazao je u „Premijeri - Vikend specijalu" Sloba, pa se potom dotakao nastupa zakazanih za letnju sezonu, koju će on po svemu sudeći mahom provesti u Crnoj Gori.

- Od 13. jula smo u Crnoj Gori, dole smo celo leto. Mnogo radimo, ali u Crnoj Gori spojimo lepo i korisno, pa se i malo kupamo. Biće malo ovde, malo dole, gledaćemo da i dole budemo zajedno, da ne budemo jedni bez drugih, samo da se organizujemo kada - objasnio je on, te otkrio i kako je zadovoljan svojim albumom.

„Iznenadio sam se..."

 

 

- U jednom trenuku se zagužvalo, što se tiče mene i mog albuma, ja sam prezadovoljan. Vrhunske su, neke pesme su takve da će ostati zauvek, pogotovo balade. Uopšte se ne plašim, a i iznenadio sam se koliko su ljudi pevali „Vreme besramnih"... Žena je tu, bez nje kuća i porodica... Ona je jedan od stubova, sve smo zajedno radili, deli isto mišljenje da je sve super i da smo mi ti koji održava tu pravu muziku „na aparatima" - kazao je Radanović.

Onda, pevač se u razgovoru dotakao kako supruge Jelene, tako i sina Damjana s kojim takođe često objavljuje zajedničke trenutke na društvenim mrežama.

- Tako je. Jutros sam došao u sedam, bilo mi žao da legnem dok ne budem malo s njim. To su stvari koje su neprocenjive. On je i tatin i mamin. Liči na mene, dosta je na mene, krupan je, ali je dobar, voli ljude, smeje se - nabrajao je, pa ispričao i kako planira da ga vaspita.

 

 

- ...Ako nisam ja imao, hoću da svom detetu dam sve, ali opet ako mu daješ sve, mora to i da zasluži. Ne sme da navikne da je to bogomdano i da će dobiti sve u svakom trenutku, treba vaspitati decu da cene to što dobiju i da ne budu bahati i misle da su bolji od drugih ako imaju malo više. Treba ih učiti da smo svi isti, da treba biti vaspitan i kulturan, pa onda sve ostalo... Mnogo smo okupirani stvarima koje nam predstavljaju trenutno zadovoljstvo - smatra Sloba u pomenutoj emisiji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike