Lukasu prekinuli koncert i pre nego što je počeo! Pevač razočaran izašao da pozdravi publiku: Bilo mi je žao

30.06.2024

10:44

0

Pevač je do detalja objasnio šta se desilo

Lukasu prekinuli koncert i pre nego što je počeo! Pevač razočaran izašao da pozdravi publiku: Bilo mi je žao
Aca Lukas - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Folker Aca Lukas trebalo je da nastupa na jednom festivalu u inostranstvu, ali se desila nepredviđena stvar koja je šokirala kako publiku, tako i njega.

Naime, kako su pre njega nastupali drugi izvođači, koji su probili svoje termine, kada je došao red na Lukasa, saopšteno mu je da se koncert prekida i pre nego što je počeo.

ATAImages/ Antonio Ahel
Aca Lukas

On je izašao na binu i objasnio da je muzika na tom mestu gde se festival održava dozvoljena samo do 22 časa, te da iako je imao dobru nameru, nije mogao da im zapeva. Da situacija bude gora, on je imao i specijalnog gosta - Draganu Mirković, sa kojom je hteo da izvede duet koji su snimili pre izvesnog vremena.

O svemu što se desilo oglasio se i sam folker.

Printscreen Youtube/HypeTv
Aca Lukas i Dragana Mirković

- Stigli smo danas na vreme, sve je bilo po protokolu sa naše strane. Rekao bih da su organizatori napravili propust jer su drugi izvođači pre mene probili svoje trajanje izvedbi. Na mestu gde se održavao festival, muzika je dozvoljena do 22 časa, kada je došao red na mene i "Folk Haus bend" dobili smo znak da se prekida koncert - rekao je Lukas, piše Kurir, te dodao:

- Ja, poštujući svoju publiku, nisam hteo da odem dok ih ne pozdravim. Izlazak je bio uz ovacije i na oduševljenje svih prisutnih. Dragana Mirković, moja koleginica, pridružila mi se jer smo imali želju da izvedemo naš duet ‘Sad i zauvek’ što nažalost nije bilo moguće. Otpevali smo malo ‘na suvo’, jer nam je bilo žao da publika ne čuje to.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike