Rale ne beži od venčanja sa Anom Nikolić: Zavela me je mozgom!

27.06.2024

08:58

0

Njen album, na kom su zajedno radili, izlazi sutra

Rale ne beži od venčanja sa Anom Nikolić: Zavela me je mozgom!
Goran Ratković Rale, Ana Nikolić - Copyright ATA Images/YouTube

Ana Nikolić od skoro je u vezi sa Goranom Ratkovićem Raletom, a on je sad najavio da ne bi odbacio ni brak s njom.

Iako su decenijama dobri prijatelji, sada je njihov odnos prešao na viši nivo, a Rale je potpuno poludeo za pevačicom, što je sada i proznao.

- Nisam razgovarao sa Anom o venčanju još uvek, ali se tome ne bih ni opirao. Ona je jedna preduhovita žena, a ja se na to palim. Pre svega me je zavela mozgom, sa njom je uvek jako zanimljivo - priznao je kompozitor, pa dodao da mu smeta medijska pažnja. 

- Smeta mi što smo zbog našeg odnosa Ana i ja toliko zastupljeni u medijima, ali ja ne mogu ništa da uradim povodom toga. Ana je, sa druge strane, na to navikla. Ne smeta joj pažnja medija zbog naše veze, jer je kod nje uvek neka frka - rekao je Goran kroz smeh.

Instagram screenshot / ananikolicofficial
Ana Nikolić i Rale Ratković

Rale je tokom razgovora za "Svetski radio" istakao da su on i Nikolićeva pored ljubavnog, dobar spoj i na poslovnom planu. Oni su tako završili sve obaveze oko pevačicinog novog albuma koji izlazi krajem tekuće nedelje.

- Sve pripreme oko Aninog novog albuma smo završili na vreme. Pazili smo na svaki detalj, a pesme će izaći 28. juna. Ovo je jedan lični album, van svih onih kretanja koje smo imali dosad. Mislim da će ljudi prepoznati tu njenu iskrenost. Ima svega, ima i ljubavnih tekstova, ali nijedna pesma nije posvećena meni - rekao je Rale za kraj.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike